Bulvár

Nyerjen jegyet a Pinceszínház előadására!

Nyerjen jegyet a Pinceszínház előadására!

2011. április 4., hétfő
Nyerjen jegyet a Pinceszínház előadására!

Kérdezz – Felelek – Nyerek!

A SZEGEDma.hu-val most színházjegyeket nyerhet a Pinceszínház Jávor szerelmei című előadására! Teendője csupán annyi, hogy az alábbi kérdésre elküldi a helyes megfejtést, melyet név, emailcím és telefonszám megadásával a jatek@szegedma.hu email-címre kérünk továbbítani.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják

a SZEGEDma.hu Nyereményjáték-szabályzatát

.

Mikor halt meg Jávor Pál?

A) 1982 B) 1945 C) 1959

A megfejtéseket április 6. 12 óráig várjuk a jatek@szegedma.hu email-címre.

A helyes választ beküldők között jegyeket sorsolunk ki a Jávor szerelmei c. zenés darab április 7-i (csütörtök) előadására, melyet 19:30-kor játszanak a Pinceszínházban (Szeged, Dugonics tér 2.)

Szereplők:

Jávor Pál: Kancsár József, Olga, a feleség és Torma: Kancsár Orsolya, Menedék, a zongorista: Varga Bálint.

Író:

Pozsgai Zsolt,

Zenéjét szerezte:

Varga Bálint,

Dalszövegek:

Valla Attila. Jávor Pál amerikai hazatérése után, a Budapesti Kamaravarietében énekel édesbús dalokat. Haldoklik. Élete a színház, a film, a család közt lebeg… Kezdetben volt egy dal, Kék-lila nyár, aztán született még hét. Aztán jött egy történet, egy férfié, egy ikon, egy sztár, akit imádnak a nők. És a férfiak olyanok akarnak lenni, mint Ő. De ő szeret. Ő hű. Ő művész. Színész. Túl Sopronkőhidán. Túl Amerikán. HAZAJÖN. És most gyomorrákja van. 1959. JÁVOR PÁL haldoklik. Szerelmesen. (Telihay Péter)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.