Bulvár

Kábítószerfogyasztás közokirat-hamisítással fűszerezve

Kábítószerfogyasztás közokirat-hamisítással fűszerezve

2011. március 4., péntek
Kábítószerfogyasztás közokirat-hamisítással fűszerezve

Kábítószer gyanús növényi törmeléket találtak a rendőrök két igazoltatott fiatalembernél tegnap délben - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

A járőrök az igazoltatás során figyeltek fel a két férfi ideges viselkedésére, és ruházatátvizsgálásuk során meg is kapták a választ – egyikük zsebéből papírba csomagolva kábítószer-gyanús növényi törmelék került elő. Az intézkedés alá vont személyek elismerték, hogy nem sokkal korábban marihuánát fogyasztottak. De ez még nem volt elég, egyikük ráadásul egy más személy nevére kiállított személyi igazolványt adott át az egyenruhásoknak. Hamar kiderült az is, hogy miért: a 31 éves fiatalember valós adatainak beellenőrzése során ugyanis megállapítást nyert, hogy körözés hatálya alatt áll. Velük szemben kábítószerrel visszaélés vétsége, továbbá az, aki más nevére szóló személyi igazolványt adott át, ezen felül közokirat-hamisítás bűntette gyanújával indult eljárás - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.