Zacher: „Ha azt mondanánk, hogy a drog az rossz, akkor hülyeséget beszélnénk”

2017. október 7., szombat · Egy hozzászólás

Ha rajta múlna, akkor inkább egyetlen egy drogot sem legalizálna Zacher Gábor, a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetője. Szerinte nem szabad összekeverni az alkalmi szerhasználókat és a függőket, de leszidja azokat a vele azonos korú „vén majmokat”, akik reggel az osztályán ébrednek. Az ország toxikológusával beszélgettünk. Tovább »

Negyven kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

2017. szeptember 3., vasárnap · Hozzászólok

Negyven kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy montenegrói férfi autójában a röszkei határátkelőhelyen, a sofőrt őrizetbe vették – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata vasárnap az MTI-t. Tovább »

Huszonhét kiló marihuánát foglaltak le egy szerb férfi kocsijában Röszkénél

2017. augusztus 16., szerda · Hozzászólok

marihuana_cannabis_kannabisz_kender

Huszonhét kilogramm, mintegy 54 millió forint értékű marihuánát foglaltak le a pénzügyőrök egy szerb férfi kocsijában Röszkénél – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t. Tovább »

Nézőpont: a lakosság háromnegyede elutasítja, hogy lehessen marihuánát árulni

2017. július 6., csütörtök · Hozzászólok

Közel másfél millió ember, a teljes felnőtt népesség 18 százaléka ért egyet azzal, hogy Magyarországon szabályozott keretek között lehessen marihuánát árusítani, közel hatmillió, azaz a teljes felnőtt népesség 73 százaléka viszont ellenzi az elképzelést – derül ki a Nézőpont Intézet Blikk számára készült közvélemény-kutatásából. Tovább »

Marihuánát és potencianövelőt találtak a pénzügyőrök Röszkén

2017. június 22., csütörtök · Hozzászólok

Egy kisbuszban két kilogramm marihuánát, egy teherautóban pedig 6438 levél Magyarországon nem engedélyezett gyógyszert, illetve potencianövelőt találtak a pénzügyőrök Röszkén – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t. Tovább »

Szerb kábítószercsempészek ellen indult eljárás Szegeden

2017. március 27., hétfő · Hozzászólok

Két kilogramm marihuánát próbált Magyarországra csempészni két szerb férfi, eljárás indult ellenük, és a bíróság – ügyészi indítványra – jogerősen elrendelte előzetes letartóztatásukat – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t. Tovább »

Előzetes letartóztatásban a szerb kábítószercsempész

2016. december 22., csütörtök · Hozzászólok

bilincs_rendorseg

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség az előzetes letartóztatását kezdeményezte annak a szerb férfinak, aki 2016. december 18-án kannabiszt hozott be az ország területére. Tovább »

Harley-t nem tévesztette meg a kávé – 20 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak Röszkénél

2016. december 12., hétfő · Egy hozzászólás

kabitoszerkereso_kutya_roszke_police

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy német rendszámú gépjármű ellenőrzésekor, megközelítőleg 20 kg marihuánagyanús anyagot találtak a Röszkei Határkirendeltségen. Az ügyben kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárás indult. Tovább »

Nagy mennyiségű marihuánát csempészett az átalakított autóban egy svájci nő

2016. december 1., csütörtök · Hozzászólok

marihuana_cannabis_kannabisz_kender

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy német rendszámú gépjármű ellenőrzése során, több mint 31 kg marihuána gyanús anyagot találtak a Röszkei Határkirendeltségen. Az ügyben kábítószer birtoklása miatt bűntetőeljárás indult. Tovább »

Előzetesét indítványozta az ügyészség az autópálya mellett kábítószert termesztő férfinak

2016. október 5., szerda · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség indítványt tett a bíróság felé, hogy rendelje el annak a szegedi férfinak az előzetes letartóztatását, aki Szeged és Algyő között az autópálya mellett termesztett indiai kendert. Tovább »

Vádemelés a négyszáz kiló marihuanát csempésző holland férfiakkal szemben

2016. augusztus 1., hétfő · Hozzászólok

marihuana_cannabis_kannabisz_kender

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a két holland állampolgárságú férfival szemben, akik egy kamionban próbáltak meg Albániából Magyarország területére csempészni több mint 400 kg marihuanát – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Ápolói béremelés és fűben az orvosság – Szegeden gyűjtött aláírást a 4K!

2016. május 14., szombat · Egy hozzászólás

4k_sajttaj002kf

Az előbbiről beszélt lapunknak a párt elnöke, az utóbbiról lehetett szórólapot elvinni. 50 százalékos béremelést javasolna az egészségügyben a Negyedik Köztársaságért párt. Tovább »

Más fészerében termesztett kannabiszt egy hódmezővásárhelyi férfi

2016. április 15., péntek · Hozzászólok

Jogtalanul vett birtokba egy nem használt hódmezővásárhelyi zártkerti szerszámos bódét egy 30 éves helybeli férfi, aki ott kenderpalántákat tartott. Ellene kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
Tovább »

Egyetemi kollégiumban marihuánát értékesítő férfi ellen emeltek vádat Szegeden

2015. május 8., péntek · Egy hozzászólás

marihuana_cannabis_kannabisz_kender

Egy egyetemi kollégiumban marihuánát értékesítő férfi és társai ellen emelt vádat a Szegedi Járási ügyészség – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.
Tovább »

Következő oldal »