Bulvár

Veréssel torolták meg a balesetet

Veréssel torolták meg a balesetet

2011. február 8., kedd
Veréssel torolták meg a balesetet

Négy fogát kiverték annak a 31 éves férfinak, aki egy közlekedési baleset részese volt tegnap este Csongrádon. A rendőrség súlyos testi sértés miatt nyomoz - közölte Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivő.

Tegnap este érkezett bejelentés a Csongrádi Rendőrkapitányság ügyeletére, ami arról szólt, hogy ketten bántalmaztak egy helybeli fiatalembert a Nagymező utcában, miután segédmotoros-kerékpárjával összeütközött egy biciklis kislánnyal. A fiatalember a Nagymező utcán haladt, amikor későn észlelte az előtte, az úttesten keresztben, kerékpárján fent ülve áthaladó 6 éves kislányt, akivel összeütköztek. A baleset során egyikőjük sem sérült meg, azonban csakhamar kiáltozásra lett figyelmes, miközben két ismeretlen személy rátámadt és bántalmazni kezdték. A sértett menekülni próbált, de mire sikerült neki beszaladnia egy házba, addigra négy fogát kiverték. Az ügyben a Csongrádi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanújával egy 46 éves férfit állított elő, társának azonosítása még folyik - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.