Bulvár

Romániában fogták el a makói rablót

Romániában fogták el a makói rablót

2011. január 14., péntek
Romániában fogták el a makói rablót

Egy tavaly szeptemberben Makón elkövetett rablás elkövetőjét fogták el európai elfogatóparancs alapján a román hatóságok és adták át a Makói Rendőrkapitányságnak tegnap - közölte a CSMRFK Sajtószolgálata.

Az 55 éves román férfi lányával tavaly szeptember 26-án 15 szál szalámit akart ellopni az egyik makói élelmiszerboltból, amikor a biztonsági szolgálat munkatársa tetten érte őket. A vagyonőr megpróbálta feltartóztatni a két személyt. Ekkor ők több alkalommal megütötték és megharapták a férfit, majd az üzlet kijárati ajtaját megrongálva a most elfogott gyanúsított elmenekült. Lányát a kiérkező rendőrök előállították, majd elrendelték az 55 éves román férfi körözését. Az ügyben a bíróság európai elfogatóparancsot adott ki, a román hatóságok ennek alapján fogták el hazájában a bukaresti lakost. Lányát a bíróság egyébként már azóta jogerősen szabadságvesztésre ítélte. A román rendőrök tegnap átadták a férfit a magyar rendőröknek. A Makói Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a körözött személyt és előterjesztést tett az ügyészség felé előzetes letartóztatásának indítványozására - áll a sajtóközleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.