Bulvár

Egy táska vadkendert szedtek a fiatalok

Egy táska vadkendert szedtek a fiatalok

2010. október 14., csütörtök
Egy táska vadkendert szedtek a fiatalok

2,5 kg vadkendert takarított be két hódmezővásárhelyi fiatalember Székkutas külterületén tegnap délután, amikor a rendőrök tetten érték őket. Makón egy férfi édesapja házában szárította a vadkendert – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A 24 és 28 éves hódmezővásárhelyi fiatalember megbeszélte, hogy busszal kimennek Székkutasra, ugyanis egyikőjük kutyasétáltatás közben vadkenderre bukkant a település külterületén. Egy nagy táskát, zacskókat és ollót vittek magukkal, amivel mintegy 2,5 kilónyi vadkendert be is takarítottak. Útközben hazafelé azonban a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai a vásárhelyi rendőrökkel közösen igazoltatták őket. Mindketten azonnal elismerték, hogy saját fogyasztásra vágták le a növényeket, amiket meg akartak szárítani. A két fiatalember ellen visszaélés kábítószerrel vétsége miatt indult eljárás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.