Bulvár

Rablót fogtak Sándorfalván, marhatolvajt Ásotthalmon

Rablót fogtak Sándorfalván, marhatolvajt Ásotthalmon

2010. augusztus 27., péntek
Rablót fogtak Sándorfalván, marhatolvajt Ásotthalmon

Rablót sikerült elfogni csütörtökön Sándorfalván, míg Ásotthalmon marhatolvaj került rendőrkézre - tudtuk meg a Csongrád Megyi Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Sándorfalvi rabló - civil elfogás

A délelőtt folyamán a város belterületén egy nő kezéből csavarta ki az elkövető pénztárcáját úgy, hogy mivel a sértett azt erősen markolta, tárcástól elkezdte rángatni őt, minek a vége az lett, hogy a sértett elesett. Ekkor az elkövető magához vette a tárcát, és frissen szerzett zsákmányával eliszkolt. Nem jutott messzire, mivel a földre került nő kiabálására többen is a nyomába eredtek, így a közelben sikerült őt feltartóztatni és a rendőrséget értesíteni. Kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette - közölte

Tuczakov Szilvána

sajtószóvivő.

A "marha nagy lopás" kísérlete

Lopás bűntett kísérlete miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrsén egy kelebiai fiú ellen, aki egy ásotthalmi tanya istállójából egy marhát akart ellopni - tudtuk meg

Szenti Szabolcs

rendőrségi szóvivőtől. A rendőrőrs ügyeletére a tanya tulajdonosa jelentette be, hogy a riasztója jelzett. Amikor a helyszínre ért, azt tapasztalta, hogy valaki levágta az istállóról a lakatot. A helyszínre érkező járőrök a sértett közreműködésével a szomszédos legelőn elfogtak egy 17 éves kelebiai fiatalembert, aki a földön hasalt kezében egy erővágó fogóval. A rendőrök kérdésére azt mondta, hogy fogalma sincs, hogy hol van és azt sem tudja, hogyan került oda. A mórahalmi rendőrök a fiút előállították, vele szemben lopás bűntett kísérlete miatt indult eljárás. Az istállóban egyébként három marha és egy borjú volt. Kihallgatása során már sokat javult az emlékezőtehetsége, ugyanis beismerő vallomást tett - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.