Bulvár

Csoportos rablás elkövetőit fogták el Kisteleken

Csoportos rablás elkövetőit fogták el Kisteleken

2010. augusztus 4., szerda
Csoportos rablás elkövetőit fogták el Kisteleken

Csoportosan elkövetett rablás áldozata lett egy kisteleki lakos, aki nagyobb összeget nyert a játék automatákból - tájékoztatta portálunkat Pál János rendőrségi szóvivő.

A rendőrség adatai szerint 2010. július 25-én a hajnali órákban a 61 éves férfi az egyik kisteleki szórakozóhelyen múlatta az időt és nyerő automatákon játszott, amikor „rákacsintott a szerencse”, mivel 70 ezer forintnyi nyereménye gyűlt össze. Hajnali 3 órakor elköszönt a vendéglátó helyiség pultosától és hazaindult. A pultos látva, hogy vendége mekkora összeget nyert felhívta telefonon ismerősét, ezzel információt adva az esetről. A felhívott személy nem tétlenkedett, ismerőseivel a kerékpáros férfi elé került, és rögtön rátámadtak, méghozzá oly módon, hogy egy hirtelen mozdulattal lelökték őt kerékpárjáról majd, mivel az védekezni próbált, ütlegelni kezdték. Ezek után kivették zsebéből a pénzét, mobiltelefonját és kereket oldottak. A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A csoportos rablás bejelentését követően a Kisteleki Rendőrkapitányság nyomozói a mindenre kiterjedő nyomozásnak köszönhetően 2010. augusztus 02-án hajnali órákban elfogták, és őrizetbe vették a gyanúsítottakat. A két kisteleki férfi ügyében büntetőeljárás indult - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.