Sport

Nem sikerült a csoda: hazai pályán sem sikerült megfogni a Győrt

Nem sikerült a csoda: hazai pályán sem sikerült megfogni a Győrt

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. március 30., szombat
Nem sikerült a csoda: hazai pályán sem sikerült megfogni a Győrt

Az Andersen Liga rájátszásának elődöntőjében a Goodwill Pharma Szeged és az UNI Győr ETO HC a 8-4-es első meccs után a visszavágóra készült. Nehéz feladat állt a szegediek előtt.

Túl nagy falatnak bizonyult az alapszakasz győztese. (Fotó: Goodwill Pharma Szeged)

 

Az első meccs eredményéből kiindulva sem volt könnyű a fordítás feladata, viszont az 1-4-es első harmad meg is pecsételte a szegediek sorsát, akiknek ekkor már hét gólt kellett volna ledolgozniuk.

A második játékrészben teljesen felborult a pálya: további három korongot szerezve a Győr újabb csapást mért a Szegedre. A játék képe nem változott az utolsó 20 percben sem, ismét 4-1-re nyertek a győriek, csakúgy, mint az első harmadban. 11-2 lett így a vége.

A szezonnak azonban még nincs vége, a következő megmérettetés a bronzmeccsen vár a Szegedre. Az ellenfél a Lehel HC vagy az FTC-Telekom lesz. A felek közötti első elődöntőn 3-2-re a Ferencváros nyert, nyitott még a párharc. A visszavágót szerdán játsszák.

Andersen Liga, elődöntő 2. mérkőzés, Szeged, Városi Műjégpálya, vezette: Belák Bence, Dorner Béla Benjámin, 250 néző előtt
Goodwill Pharma Szeged - UNI Győr ETO HC 2-11 (1:4, 0:3, 1:4)
Kiállítás percek: (2:2, 2:6, 2:4) 6:12
Emberelőnyben töltött idő: 12:00 / 05:18

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.