Sport

MLSZ: lezajlott a szurkolók kártalanítása

MLSZ: lezajlott a szurkolók kártalanítása

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. november 16., csütörtök
MLSZ: lezajlott a szurkolók kártalanítása

Mindazoknak, akik a szövetség jegyértékesítési rendszerén keresztül belépőt vásároltak a Bulgária-Magyarország Eb-selejtező mérkőzésre, az MLSZ jegyértékesítő partnere már intézkedett a belépők árának visszafizetéséről. Továbbá azoknak a szurkolóknak, akik légitársaságuktól, szállodájuktól nem kapták vissza a foglalásuk díját, az MLSZ a múlt héten felajánlotta a károk rendezésének kezelését. Ez a folyamat is a végéhez érkezett - írja a Magyar Labdarúgó Szövetség.

 

 

A különjáratot indító WizzAir példásan járt el és kompenzálta a károsultakat. A fönnmaradó repülőjegy- és szálláskárokat az MLSZ a mai napon kifizette a dokumentumokat elküldő magyar károsultak pénzintézete felé. (16 főnek kell még további papírokat, számlákat elküldenie a folyamat befejezéséhez.)

Egyértelmű, hogy a bulgáriai mérkőzés körül kialakult helyzetet a hazai szövetség intézkedései eredményezték, nem az MLSZ hibája, hogy nem lehetnek ott szurkolók a találkozón, ennek ellenére a magyar szövetség abban bízik, hogy ezen intézkedéseket követően nem marad rossz érzés a magyar csapatot Bulgáriában is bíztatni kívánó szurkolókban.

Az Európa-bajnoki selejtezőt megelőző hercehurcát Szijjártó Péter szánalmas bohózatnak nevezte.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.