Kormányzati segítségben bíznak a Szeviép-károsultak

2017. július 17., hétfő · 2 hozzászólás

szeviep_tuntetes_csekk

Kártalanítási programot dolgoztak ki a Szeviép-károsultak, ami a kormányzat elé került. Azt szeretnék, hogy a még talpon maradt kis- és középvállalkozók megkapják a pénzüket, ugyanis az építőipari cég felszámolásából nem számíthatnak egy fillérre sem. Tovább »

FM: a kormány minden állattartót kártalanít a madárinfluenza miatt

2017. február 3., péntek · Egy hozzászólás

madarinfluenza

A kormány minden állattartót kártalanít a madárinfluenza miatt keletkezett veszteségeiért; erre több mint 3 milliárd forint áll rendelkezésre, amiből eddig mintegy 1,2 milliárd forintot fizettek ki – közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) pénteken az MTI-vel. Tovább »

A műszaki határzár miatt már 2735 földtulajdonos kártalanításáról döntöttek

2016. január 25., hétfő · Hozzászólok

kerites06_gs

Már 2735 földtulajdonos kártalanításáról döntöttek a megyei kormányhivatalok a rendőrség kezdeményezésére a műszaki határzár miatt, ezért az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) összesen 195,5 millió forint kártalanítást helyezett bírósági letétbe – közölte Pintér Sándor belügyminiszter egy ellenzéki írásbeli kérdésre válaszolva. Tovább »

Szegedi Jobbik a migrációról: az iszlám európai térhódítása és a hazaárulás

2015. október 2., péntek · 19 hozzászólás

unnamed

Szükségessé vált a gazdák kártalanítása a migrációs terhek miatt – jelentette ki Tóth Péter, a Jobbik szegedi elnöke, aki amennyiben a Parlamentben nem születik pozitív döntés ebben a kérdésben, a szegedi közgyűlés következő ülésére fog beterjeszteni költségvetés-módosítást. Botka Lászlót is bírálta, mondván, ha nem változtat magatartásán, ki kell mondani, hogy részt vesz abban a hazaárulásban, amelyet az iszlám európai térhódítása jelent. Tovább »

Határzár – Kormányrendelet: 173 forint jár négyzetméterenként az érintett gazdáknak

2015. július 24., péntek · Hozzászólok

A kormány rendelete szerint négyzetméterenként 173 forint egyszeri, plusz a jövedelemkiesés miatt éves kártalanítás illeti meg azokat a gazdákat, akiknek a földjét érinti a szerb-magyar határra tervezett műszaki zár megvalósítása – tartalmazza a Magyar Közlöny legfrissebb száma.
Tovább »

Járvány – kártalanítják a gazdákat

2011. június 9., csütörtök · Egy hozzászólás

A kormányhivatal gyűjti az uborkafertőzéssel kapcsolatos bejelentéseket

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatósága megkezdte az E. coli uborkafertőzés miatt kialakult zöldségpiaci károkra vonatkozó bejelentések gyűjtését. Az igazgatóság kéri, hogy a válság következtében kárt szenvedett uborka, paradicsom, paprika, korai káposztaféle, salátafélék termelői a falugazdászoknál jelentkezzenek.
Tovább »