Sport

SZVSE-siker a rangadón, növelte előnyét az élen a szegedi csapat

SZVSE-siker a rangadón, növelte előnyét az élen a szegedi csapat

2023. október 14., szombat
SZVSE-siker a rangadón, növelte előnyét az élen a szegedi csapat

Az előzetes beharangozás alapján az ősz egyik legnagyobb meccsének kikiáltott összecsapás várta az SZVSE-Sporttelepre kiérkezőket. Még talán korai kijelenteni, de a találkozó eredménye hatással lehet a szezon végkimenetelére is.

Az első félidőben a hazaiak akarata érvényesült jobban. Először Albert majd Amariutei veszélyeztetett fejjel majd Kormányos labdaszerzése után Papp góljával előnyben is voltak a vasutasok a találkozó 30. percében. A második találat viszont nem jött össze. A vendégeknél Pióker került helyzetbe, de Czirják szépen védett a félidő vége előtt.

A második játékrészre próbált váltani az Algyő és az egyenlítő gól gyorsan is jött a frissen beállt Patai révén. Újabb rést azonban nem találtak a vendégek a hazai védelmen. Az SZVSE sorban elpuskázta az adódó lehetőségeket a kinyílt védelemmel szemben így maradt az eredmény a 66. percig. Akkor ismét magához ragadta a vezetést a szegedi gárda, és ezúttal is Papp Ádám volt a gólszerző.

Elmondható, hogy a helyzetek alapján talán nem érdemtelen a hazai siker.

Gratulálok a srácoknak és Mészáros Zoli kollégámnak is a győzelemhez! Nagyon fontos három pontot szereztünk, amiért sokat is tettek a fiúk, de megállás nincs, már a következő meccsre kell figyelni

nyilatkozta a mérkőzés után Kelemen Balázs az SZVSE vezetőedzője.

A vendég csapat érthető módon csalódott volt az összecsapás után.

Nem kezdtük valami jól a meccset, nem voltunk elég bátrak, agresszívak, nem voltunk elég élesek egy ilyen ki-ki mérkőzésre, viszont a második félidőben tudtunk váltani, ezért dicsérem a srácokat. Úgy érzem a döntetlenre rászolgáltunk volna, de a SZVSE előrefele két villanással eldöntötte a meccset. Gratulálunk nekik

mondta az algyői vezetőedző, Fülöp Tibor a találkozót követően.

SZVSE-G-FALC Kft. - M-PERFECT HOME- Algyő2-1 (1-0)

Csongrád-Csanád Vármegyei I. osztály; Szeged, Szegedi Vasutas SE Sporttelep

Játékvezető: Tihanyi Gábor, asszisztensek: Bartucz Tamás, Kócsó Tibor Zsolt.

SZVSE: Czirják Tamás, Kormányos Kolos, Pócs Dániel, Csamangó Tibor, Rádai Gergely, Beretka Péter (68' Fodor Ádám), Albert Csaba ('59 Baji Renátó), Mezei Olivér, Lévai Norbert, Papp Ádám Tibor ('94 Mészáros Zoltán), Amariutei Sorin-Ionut ('82 Ábrahám-Fúrús Bence)

Algyő: Heckó Krill, Rádai Martin, Vastag Balázs, Bozóki Richárd ('46 Pócs Tamás), Horváth Adrián ('46 Kiss Richárd), Pióker Tibor János ('46 Patai Balázs), Dudás Lázár, Deák Donát Ferenc, Bogdán Bence, Csányi Ádám ('76 Kardos Levente Gábor), Selyem Zsolt ('57 Kovács Milán)

A következő fordulóban az SZVSE ismét hazai környezetben lép pályára, a Szentes vendégszerepel szombaton Szegeden, még az Algyő az Ásotthalmot fogadja, szintén a szombati játéknapon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.