Sport

Vásárhelyről Székelyföldre

Vásárhelyről Székelyföldre

2023. szeptember 2., szombat
Vásárhelyről Székelyföldre

A székelyföldi klub szombaton hivatalosan is bejelentette a 27 éves védő leigazolását. A hódmezővásárhelyi játékos az osztrák LASK Linztől érkezik a Sepsihez.

Hároméves szerződést kötött új klubjával Kecskés Ákos. A LASK-hoz tavaly nyáron került hatszoros válogatott játékos csupán kilenc alkalommal lépett pályára az osztrák klub színeiben, igaz, ebben egy sérülés is hátráltatta.

A Sepsi a bajnokságban az UTA Arad csapatát fogadja hétfőn 20:30-tól, akkor mutatkozhat be a válogatott labdarúgó.

Kecskés elmondta, boldogan érkezett a Román Kupa címvédőjéhez, mert rengeteget egyeztetett a klubvezetőkkel, illetve beszélt Vargával és a vezetőedzővel is, és úgy érezte, igazán akarják a leigazolását.

Hozzátette, voltak más lehetőségei, Magyarországról és külföldről is, de Varga Roland nagyon jókat mondott a csapatról. Célja, hogy minél előrébb végezzen a tabellán, illetve sikerüljön a címvédés a kupában.

Kecskés úgy fogalmazott, ez új lehetőség, hogy visszanyerje a saját ritmusát, de először a csapatnak kell jól teljesítenie, illetve neki ott kell lennie a pályán, és ha a kettő együtt sikeres lesz, akkor lehet számára visszaút a válogatottba is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.