Labdarúgás: egy győzelem, egy vereség, kilenc érkező

2017. július 23., vasárnap · Hozzászólok

szeged2011_utaarad

Zajlik a Szeged 2011-Grosics Akadémia felkészülése a jövő hétvégén induló NB II-es bajnokságra. A csapat ezen a héten két edzőmérkőzést játszott, Temesváron nyerni tudott hét közben, Aradon viszont vereséget szenvedett szombaton. Tovább »

Labdarúgás: szép emlékekkel távozik a Szeged 2011-től Mészáros Márk

2017. június 30., péntek · Hozzászólok

szeged_2011_csakvar29_gs

Új kihívások elé néz Mészáros Márk, aki az elmúlt három szezont a Szeged 2011-Grosics Akadémiánál töltötte. A hátvéd a szintén NB II-es Békéscsabánál folytatja pályafutását, ahol már felkészülési mérkőzésen be is mutatkozhatott. Tovább »

Emődi Sándor: Mi csak a tárgyalások folytatásáról állapodtunk meg!

2016. augusztus 26., péntek · 52 hozzászólás

szs_labdarugas_futball_foci

Tovább folytatódik a két szegedi labdarúgócsapat közötti vita az utánpótláskorú labdarúgók átigazolásának ügyében: a Szeged 2011 ügyvezetője, Emődi Sándor nem érti, a SZEOL SC miért nem igazolta le a játékosokat akkor, amikor erre az átadó klub beleegyezése nélkül is lehetősége lett volna. Tovább »

Labdarúgás: a megyeegy újoncánál folytatja a hatszoros gólkirály

2016. augusztus 18., csütörtök · Hozzászólok

tape_morah_mj-28

A Csongrád megyei I. osztály egyik legérdekesebb átigazolását hajtotta végre az újonc Kiskundorozsmai ESK: a megyekettőben ezüstérmet szerzett gárda színeiben láthatjuk a következő szezonban a rutinos támadót, a hatszoros gólkirály Szőke Pétert. Tovább »

Labdarúgás: számos változást hozott az átigazolási ablak első etapja a megyeegyben + ADATBANK

2016. augusztus 2., kedd · 2 hozzászólás

SZS20140507_labdarugas_cipo_foci

Júliussal véget ért a játékosok szabad nyári vándorlása, augusztusban már csupán az átadó szervezet belegyezésével válthatnak klubot a megyei I. osztály labdarúgói. A keretek ezzel nagyjából kialakultak, cikkünkben pedig egy csokorba gyűjtöttük a liga átigazolásait.
Tovább »

Kosárlabda: korábbi Bundesliga-bajnok centert igazolt a Szedeák

2016. július 10., vasárnap · Hozzászólok

milan_majstorovic_gs

Az elmúlt napok tárgyalásai során eldőlt, hogy a következő évadban a 33 éves Milan Majstorovic lesz a Naturtex-SZTE-Szedeák centere. A 207 centi magas kosaras már játszott Magyarországon, a 2014-15-ös bajnokságban a Falco színeiben meccsenként 22 perc alatt 10.2 pontot és 5.9 lepattanót jegyzett.
Tovább »

Következő oldal »