Sport

Rangadóval zárja az évet a Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Rangadóval zárja az évet a Szeged-Csanád Grosics Akadémia

2022. december 9., péntek
Rangadóval zárja az évet a Szeged-Csanád Grosics Akadémia

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia vasárnap 18 órától az MTK Budapest csapatát fogadja az év utolsó NB II-es labdarúgó-mérkőzésén a Szent Gellért Fórumban.

Sorozatban három kapott gól nélküli győzelmet követően, múlt vasárnap 1-1-es döntetlent játszott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia hazai pályán a Nyíregyháza ellen, így Alekszandar Sztevanovics csapata a negyedik helyen áll a Merkantil Bank Liga féltávjánál. A kék-feketék számára egy hamisítatlan hatpontos derbivel zárul a 2022-es esztendő, ugyanis a harmadik helyezett MTK Budapest látogat vasárnap a Szent Gellért Fórumba.

A fővárosiak csupán a jobb gólkülönbségüknek köszönhetően állnak a Szeged előtt, így egy esetleges győzelemmel megelőzhetné riválisát a Sztevanovics-legénység.

Bízom benne, hogy a Nyíregyháza ellen mutatott játékunkból számos elemet felvonultatunk majd vasárnap is. Természetesen koncentráltabban kell játszanunk, mint az előző mérkőzésen, különben komoly problémáink lesznek. Úgy hiszem, tanultunk a legutóbbi találkozóból, és jó ritmusban játszunk majd az MTK ellen is. Minőségi játékot várok és remélem jó eredményt érünk el!

nyilatkozta a klub honlapjának Sztevanovics.
A nyitófordulóban az MTK 2-1-re legyőzte a szegedieket

Az előző szezonban még az élvonalban szereplő fővárosi kék-fehérek ugyancsak jó formában várhatják a rangadót, ugyanis a legutóbbi hét mérkőzésükön nem találtak legyőzőre, ráadásul múlt héten gólzáporos, 5-2-es győzelmet arattak az ötödik helyezett Gyirmót felett.

Az év utolsó mérkőzése mindig nagyban befolyásolja a szünet, illetve a téli felkészülés hangulatát, többek között ezért is fontos a vasárnapi bajnoki végkimenetele. Igazi rangadóra készülünk egy jó formában lévő ellenféllel szemben, ahol nekünk is a legjobbunkat kell nyújtani. Minden bizonnyal nagy iramú találkozó lesz, ahol az apró részletek is nagy jelentőséggel fognak bírni.

idézi Horváth Dávid, az MTK vezetőedzőjének szavait a szegedi klub honlapja.

A vasárnap 18 órakor kezdődő Szeged-Csanád GA – MTK Budapest mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Hideg lesz a lelátón!
A Szeged-Csanád Grosics Akadémia a honlapján arra hívja fel a mérkőzésre kilátogató szurkolók figyelmét, hogy aki teheti, vigyen magával plédet, vagy kispárnát, hogy ne fázzon a lelátón!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.