Sport

Újabb nagyarányú győzelmet aratott a Makó FC

Újabb nagyarányú győzelmet aratott a Makó FC

2020. szeptember 7., hétfő
Újabb nagyarányú győzelmet aratott a Makó FC

A kezdő sípszó utáni percekben kissé álmosan, fáradtan kezdte a játékot a vendégcsapat, de az ivószünet végeztével szépen felépített támadások révén két gólt is szereztek.

A fordulást követő első 20 percben felpörgették a játékukat, további három találattal pedig eldöntötték a három pont sorsát. A Makó FC magabiztos, bár helyenként akadozó játékkal is eredményes tudott lenni, az adódó lehetőségeket pedig rendre értékesíteni tudták. A kis kecskeméti kitérő után visszatérő, makói születésű Babolek Zoltán mesterhármasig jutott, mellette Búzási Péter és Széll Kristóf is egyszer-egyszer volt eredményes.

A Makó FC következő ellenfele hazai pályán a SZVSE II. lesz a megye első osztályban. A hét folyamán az is kiderül majd, hogy a Magyar Kupában kivel is csaphatnak majd össze Siha Zsolt edző tanítványai.

Csongrád-Csanád megyei I. osztály, 3. forduló
Hódmezővásárhelyi FC II.-Makó 0-5 (0-2)
Hódmezővásárhely, vezette: Borbás Bottyán Aurél (Kakuk, Vida).
HFC II.: Kandó – Rau, Tóth J., Marton (Babcsán, 57.), Bartyik R., Molnár Á. (Rostás, 70.), Sindel, Mohácsi, Nagy An. (Nagy At., 57.), Győrfi, Forró. Vezetőedző: Vinnai István.
Makó FC: Garamvölgyi – Buzási (Rabecz, 57.), Seres, Horváth E. (Juhász, a szünetben), Babolek, Varga R. (Illés, 77.), Zámbori, Magyar (Belanka, 57.), Sirokmán, Gémes, Széll (Molnár O., 85.). Vezetőedző: Siha Zsolt.
Gól: Babolek (34., 38., 55.), Buzási (48.), Széll (49.).

Kiemelt képünk archív

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.