Labdarúgás: újra tényező akar lenni a SZEOL az NB III-ban

2017. augusztus 10., csütörtök · 8 hozzászólás

szeol_csongrad04_gs

Hétvégén elrajtolnak az NB III küzdelmei, így a SZEOL SC számára is megkezdődik az új szezon. Az elmúlt évet az NB II-ben töltő együttes csoportjának egyik favoritjával kezd vasárnap a SZVSE-pályán, a rajt előtt Siha Zsolttal, a gárda nyáron kinevezett edzőjével beszélgettünk. Tovább »

Labdarúgás: Siha Zsolt szerint sorsfordító időszak előtt áll a SZEOL

2017. március 31., péntek · 6 hozzászólás

szeol_sajttaj003kf

Fogynak a fordulók, a SZEOL SC helyzete azonban továbbra sem lett könnyebb: a hátralévő 12 fordulóban 13 pontos hátrányát kellene ledolgoznia a kék-feketéknek ahhoz, hogy a következő idényt is az NB II-ben kezdhessék meg. Vasárnaptól nincs megállás, és nincs több szünet a pontvadászatban, a gárda sportigazgatójával, Siha Zsolttal összegeztük a tavaszból eddig eltelt időszakot a hajrá előtt. Tovább »

Labdarúgás: „csakazértis” mentalitással dolgozik tovább a SZEOL

2016. november 9., szerda · 25 hozzászólás

szeol_sajttaj006kf_mezbemutat

Nehéz helyzetben van a SZEOL SC, amely az elmúlt hét bajnokiját egyaránt elveszítette, az utóbbi időszak sikertelenségeinek következtében pedig az NB II-ben újonc gárda a huszadik helyre csúszott vissza. A szegediek nyáron kinevezett sportigazgatója elmondta: mindent ugyanúgy csinálna, ahogy azt eddig tette, a játékosok pedig maximálisan elkötelezettek annak érdekében, hogy bent maradjanak a másodosztályban, összes hátrányukat pedig előnnyé próbálják kovácsolni, ahogy azt Novak Djokovic is tette Roger Federer ellen. Siha Zsolttal (nyitóképünkön fehér mezzel) készítettünk interjút az őszi szezon hajrájában. Tovább »

Labdarúgás: tradicionális címerrel, új mezszponzorral folytatja a SZEOL SC

2016. július 5., kedd · 18 hozzászólás

szeol_sajttaj002kf

Az NB II-be feljutott SZEOL SC keddi sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a szegedi futball tradícióit képviselő, kék-fekete, diszkoszvetős címerrel indul a másodosztályú küzdelemben – e mellett mezszponzorról és személyi változásokról is szó esett. Tovább »

Labdarúgás: barátként dolgozhat együtt a SZEOL mesterével Siha Zsolt

2016. május 31., kedd · Hozzászólok

szeol_gyula18_gs

Három és fél éve, Tóth Ákossal közösen érkezett az akkor még Tisza Volán SC néven szereplő SZEOL SC-hez Siha Zsolt: a pályaedző közösen dolgozta végig a csapattal a megyei I. osztályt és az NB III-at is, a következő szezontól a másodosztályban is segítheti a tréner munkáját. A feljutást követően beszélgettünk a szegediek másodedzőjével. Tovább »