Sport

Szolnokon kezdené a felzárkózást a Szeged-Csanád GA

Szolnokon kezdené a felzárkózást a Szeged-Csanád GA

2020. szeptember 10., csütörtök
Szolnokon kezdené a felzárkózást a Szeged-Csanád GA

A válogatott szünet után vasárnap folytatódnak a labdarúgó NB II. küzdelmei. A Szeged-Csanád GA labdarúgói az utolsó meccsükön nyerni tudtak a Siófok ellen hazai pályán (2-1), megszakítva ezzel hatmeccses nyeretlenségi sorozatukat. A rövid leállás lehetőséget adott arra, hogy alaposan elemezzék, min kell javítani és változtatni a sikeres folytatáshoz.

- Természetesen mi sem így képzeltük a kezdést, folyamatosan boncolgattuk a kérdést, és arra jutottunk, hogy nüansznyi dolgokon múlt a legtöbb pontvesztésünk - mondta lapunk kérdésre Germán Tamás. A szegediek csapatkapitánya szerint minden meccsen megvoltak a helyzetek, küzdöttek az utolsó pillanatig, de többször a szerencsével is hadilábon álltak - utalt ezzel a kapufáról kifelé pattanó rengeteg lövésre.

Germán Tamás szerint a Siófok elleni győzelemre szükségük volt, mint egy falat kenyérre. - A gól után valami plusz energiát éreztem a csapaton és azt láttam, hogy mindenki kettőzött erővel küzd és ez eredményre vezetett. Jobb lett a hangulatunk, nehezen éltük meg a szezonkezdést, éreztük, hogy a szurkolók is várták már, ez érezhető volt az öltöző hangulatán is - fejtette ki a középpályás.

A győzelem viszont ezen is sokat segített, az utóbbi két hétben edzettek és rendezték a sorokat, így bizakodva várják a vasárnapi, Szolnok elleni meccset. - Egy Tisza-parti rangadón nem is lehet más célunk, mint a győzelem. Látjuk a tabellát, hogy ők hogy indultak, mi hogy indultunk, de el kell kezdeni gyűjteni a pontokat, ha fel akarunk zárkózni a középmezőnybe. Márpedig nekünk ez a célunk - jelentette ki határozottan Germán Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.