Sport

Labdarúgás: makói iksz a Mezőhegyes ellen

Labdarúgás: makói iksz a Mezőhegyes ellen

2017. július 15., szombat
Labdarúgás: makói iksz a Mezőhegyes ellen
labdarugas_foci_futball_gs

Döntetlent játszott második felkészülési mérkőzésén az NB III-ra készülő Makó. Méhes Tibor együttese a Mezőhegyes ellen lépett pályára szombat délelőtt.

Hétfőn kezdte el a felkészülést az NB III küzdelmeire a Makói FC és szerdán már rögtön felkészülési mérkőzést játszott a tavaly még a harmadosztályban szereplő Méhkerék ellen, ahol hiába szerzett vezetést, végül 3-1-s vereséget szenvedett. Persze, ebből az eredményből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, hiszen csupán néhány napja dolgozik együtt a keret és nagyon sok játékost próbál ki

Méhes Tibor

. Nem volt ez másképpen szombat délelőtt sem, amikor a Mezőhegyesi SE csapatát fogadta a hagymavárosi alakulat. A vezetőedző két különböző csapatot küldött a pályára a két félidőben, a találkozó 1-1-s döntetlennel ért véget. A Makó gólját Rabóczki szerezte. Méhes Tibor csapata egy hét múlva a SZEOL ellen folytatja a felkészülési mérkőzések sorát.

Felkészülési mérkőzés

Makói FC – Mezőhegyesi SE 1-1 (1-1)

Makó, vezette: Kovács Attila (Virág András Barnabás, Minda Gábor).

Makó 1. félidő:

Palotás – Sirokmán, Patai, Tóth T., Varga R., Széll, Bánóczki, Babolek, Rabóczki, Gémes.

Makó 2. félidő:

Verebélyi – Balázs, Patai, Sirokmán, Szil, Gilinger, Paulik, Csupics, Czene, Majner, Bartus. Vezetőedző: Méhes Tibor.

A Makó gólszerzője:

Rabóczki. Méhes Tibor:

"A legfontosabb az volt a mai napon, hogy nagyjából két egyforma kezdőt állítsunk össze, a második félidőre egy meglehetősen fiatal együttessel álltunk ki. Igyekeztem minden játékosnak egyforma játéklehetőséget adni és az is fontos volt, hogy a próbajátékosokat megfigyeljük és eldönthessük a jövőben, hogy ki lehet a csapat segítségére. Összességében hasznos volt a mai mérkőzés, dolgozunk tovább."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.