Labdarúgás: az utolsó percekben mentett pontot a HFC a Makó ellen

2017. augusztus 19., szombat · Egy hozzászólás

labdarugas_foci_futball_gs

Kétszer is vezetést szerzett a Makó a Hódmezővásárhely ellen az NB III Közép csoportjának Csongrád megyei rangadóján, ám a hazaiak kétszer is egyenlíteni tudtak, így 2-2-s döntetlennel zárult a mérkőzés. Tovább »

Labdarúgás: HFC-Makó a második fordulóban – sorsoltak az NB III-ban

2017. július 25., kedd · Egy hozzászólás

mako_hfc_mj-29

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette az NB III Közép csoportjának 2017/2018-as szezonjának menetrendjét. A SZEOL, a Makó és a Mórahalom is otthon kezd, a második fordulóban rögtön jön az első megyei derbi. Tovább »

Labdarúgás: csúcsrangadóval indít a megyeegy

2017. március 3., péntek · Hozzászólok

mako_asotthalom20_gs

Hétvégén beköszönt a futballtavasz a Csongrád megyei labdarúgásban is: a megyeegy nyitófordulójában rögtön a bajnoki cím két legnagyobb várományosa találkozik Makón, ahol az üldöző fogadja a téli bajnokot. Tovább »

Labdarúgás: pazar őszön vannak túl Makón

2016. december 6., kedd · Hozzászólok

kiskundorozsma-mako014kf

Nem minden szezonban előforduló őszi idényt zártak a makói csapatok: a hagymaváros mindkét együttese a dobogón töltheti a téli szünetet, a szezon első felének befejeztével Karsai Tibor klubelnökkel vontunk mérleget a klub eddigi szerepléséről. Tovább »

Labdarúgás: a legjobb 32-ért szállnak harcba szerdán Csongrád megye csapatai

2016. október 25., kedd · Hozzászólok

szs_labdarugas_futball_foci

Öt Csongrád megyei együttes lép pályára a Magyar Kupa hetedik, szerdai fordulójában: a legnehezebb feladata a Makónak lesz, amely hazánk egyik legjobb csapatát fogadja, a tét pedig a legjobb 32 közé jutás. Tovább »

Labdarúgás: nem hozott gólt a hagymavárosi derbi + FOTÓK

2016. október 8., szombat · Hozzászólok

mako_asotthalom31_gs

Gólnélküli döntetlenre végzett egymással a Makó és az Ásotthalom: a küzdelmes meccsen kevés alkalommal forogtak veszélyben a kapuk, viszont egyik csapat sem lehet igazán elégedett a döntetlennel. Tovább »

Labdarúgás: az állandóságban rejlik a Makó II. ereje – a megye II-ben indulnak

2016. június 30., csütörtök · 2 hozzászólás

szvse-mako02kf

Megvédte tavaly szerzett bajnoki címét a Csongrád megyei III. osztály Tisza-Maros csoportjában a Makói FC II. csapata. Az újabb aranyérmet követően a hagymavárosiak a következő idényben már egy osztállyal feljebb bizonyítanának – a sikerekről Gabnai Győző vezetőedzővel beszélgettünk. Tovább »

Labdarúgás: visszavágott a Makó a tavaszért a Vásárhelynek

2012. szeptember 2., vasárnap · Hozzászólok

Az elmúlt bajnokság tavaszi idényében a vásárhelyiek simán nyertek 3-0-ra a Maros partján. A 2012-2013-as évad őszi idényében – ha nem is sima mérkőzésen – a Bány-legénység visszaadta a tartozását a vasárnap délután Vásárhelyen lejátszott megyei rangadón.
Tovább »

Labdarúgás: készül a Vásárhely a Makó fogadására

2012. szeptember 1., szombat · Hozzászólok

Az NB III-as labdarúgó bajnokság elmúlt heti fordulójában nemcsak három pontot, de három játékost is vesztett a Hódmezővásárhelyi FC csapata Dunaharasztiban. A héten megtartott fegyelmi tárgyaláson Kovács Krisztián kapus és Kökény Tamás két-két, míg Varga Levente egy mérkőzésre szóló eltíltást kapott, így ők nem léphetnek pályára a vasárnap délután fél ötkor kezdődő a Makó FC elleni megyei rangadón.
Tovább »

Labdarúgás: kikapott Makón a KITE-Szeged

2010. augusztus 1., vasárnap · 2 hozzászólás

Az NB II-es gárda néhány játékosából és tehetséges fiatalokból álló Makói FC “vegyessel” mérkőzött vasárnap délelőtt a KITE-Szeged labdarúgócsapata. Az NB III-as bajnokság rajtjára készülő Tisza-partiak 2-1-es vereséget szenvedtek. Tovább »

Labdarúgás: frissebb volt a Kecskemét a Volánnál + FOTÓK

2010. július 21., szerda · 7 hozzászólás

tisza_volan_kecskemet13_gs Második felkészülési mérkőzésén sem sikerült győznie a Tisza Volán SC Szeged NB III-as labdarúgócsapatának, ám a Kecskemét II. ellen mutatott, kicsit talán visszafogottabb teljesítmény érthető annak tükrében, hogy ezekben a napokban kapják meg a nyári alapozás csúcsterhelését a kék-fekete futballisták. Tovább »

Labdarúgás: a Kecskemét ellen folytatja szerdán a Volán

2010. július 20., kedd · Hozzászólok

Második felkészülési mérkőzését játssza szerda este a Tisza Volán SC Szeged NB III-as labdarúgócsapata. Az ellenfél ezúttal a kék-feketékkel azonos osztályban szereplő Kecskeméti TE II. gárdája lesz. Tovább »

Következő oldal »