Sport

Hátország: SZEAC U14-bravúr a Videoton ellen

Hátország: SZEAC U14-bravúr a Videoton ellen

2017. június 2., péntek
Hátország: SZEAC U14-bravúr a Videoton ellen
szeac_ujpest_03_01

Az utánpótlás labdarúgó NB I 29. fordulójában az L-IT SZEAC csapatai a Videotont fogadták utolsó „hazai” mérkőzésükön, Mórahalmon.

Az U15-ös találkozón a térfél választásnál a vendégeknek kedvezett Fortuna, hiszen az első játékrészben őket támogatta az erős szél. Ennek ellenére kiegyenlített játékot hozott félidő és már-már úgy tűnt gól nélkül fordulnak a csapatok, amikor egy váratlan, öngólnak látszó találattal vezetést szerzett a Videoton. A második félidő hazai rohamokat hozott, a vidi csak egy-egy bátortalan kontrával lépett át a hazaiak térfelére. A SZEAC mindent egy lapra feltéve támadott a szél támogatásával, ám csak kapufákig jutott el a Paksi legénység. És ahogy ez már lenni szokott a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Egy szerencsés góllal kettőre növelte előnyét a vendég gárda. A bekapott gól láthatóan kedvét szegte a hazaiaknak, akik már nem tudtak újítani.

Labdarúgó NB I, U15, 29. forduló

L-IT-SZEAC - Videoton 0-2 (0-1)

Mórahalom, vezette: Borbás Bottyán Aurél (Bánáthy János, Cseh Géza). L-IT-SZEAC: Horváth Kevin – Mészáros Gergő, Ottlik Máté, Török Kevin, Nagy Márton(Kalmár Patrik) – Veszelka Milán, Lóki Roland(Fazekas István), Nagy-Pál Máté Csányi Ádám(Török Ákos)– Vincze Zsombor,Holcsik Bálint(Barna István). Edző: Paksi Péter Az U14-es korosztály mérkőzésén jó iramú, színvonalas játékot láthatott a közönség. Mindkét csapat megtett mindent a győzelemért, ennek ellenér már a nyolcvanadik percben járt a játék, amikor még mindig gól nélkül álltak a csapatok. Már mindenki megbarátkozott a döntetlen gondolatával Gera Zalánt kivéve. A gárda legeredményesebb gólvadásza egy szabadrúgásból bevette a vendégek kapuját, három ponthoz juttatva csapatát. A gólöröm után a sípmester le is fújta a találkozót. Végeredmény: 1:0

Labdarúgó NB I, U14, 29. forduló

L-IT-SZEAC - Videoton 1-0 (0-0)

Mórahalom, vezette: Bartucz Tamás (Szöllősi Ferenc, Török Tamás Imre).

L-IT-SZEAC:

Ásós Dániel –Zsótér Bence(Heidrich Bence) Gera Norbert(Molnár Ádin) Molnár Bálint, Nagy Krisztián – Ábrahám Balázs, Kovács Viktor,Bánfi Balázs,Csehó Martin– Gera Zalán, Jakó Dávid Edző: Bilic Igor.

Gólszerző:

Gera Zalán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.