Labdarúgás: százszázalékos SZEOL-fiú utánpótláshétvége

2017. szeptember 22., péntek · Egy hozzászólás

Valamennyi bajnoki mérkőzés után győztesen vonultak le a pályáról a SZEOL SC fiú utánpótláscsapatai az elmúlt hétvégén. A 19 és a 17 évesek szoros közdelemben egy-egy góllal nyerték a csabaiak elleni rangadókat, a 15 évesek magabiztos játékkal nyertek, míg a 14 évesek gólfesztivált rendeztek Vásárhelyen. A megyei bajnokságban a 16 évesek az első félidőben kiütötték az UTC-t, míg a 14 évesek a szünet után őrölték fel a makóiak ellenállását. A hétvége egyedüli – balszerencsés – vereségét a kék-feketék 17 éves lány csapata szenvedte el. Tovább »

Hátország – Kiss Márkó: minél magasabb osztályban játszani!

2017. szeptember 12., kedd · Egy hozzászólás

A Szeged 2011 ifjú tehetségeit bemutató sorozatunkban ezúttal egy olyan csupaszív játékos kerül terítékre, aki Édesapjától, Kiss Balázstól, a népszerű Szeged 2011 U15-ös ill. a felnőtt FK 1899-es edzőtől szinte már a bölcsőben megtanulta a futball iránti alázatot! Így nem csoda, hogy tavasszal az U17-es, majd újabban már az U19-es gárda egyik vezéregyénisége lett! Kiss Márkót (fotónkon) kérdeztem múltról, jelenről és jövőbeni terveiről… – olvasható a szeged2011.eu-n. Tovább »

Kick-box: arattak a szegedi fiatalok Szkopjéban

2017. szeptember 11., hétfő · Hozzászólok

A szegedi Combat “D” SC és Yoko Team versenyzői is képviseltették magukat a Szkopjéban megrendezett WAKO Kick-box Utánpótlás Európa-bajnokságon, ahol ismét szép eredményekkel öregbítették a város hírnevét. Tovább »

Szabó Tünde: sikerpályán a sport utánpótlás-nevelése

2017. szeptember 6., szerda · Hozzászólok

Szabó Tünde értékelése szerint 81 arany-, 84 ezüst- és 63 bronzérem mutatja a magyar utánpótlássport nagyszerű eredményeit, amelyeket 32 ifjúsági, kadet, junior és serdülő Európa-bajnokságon, világbajnokságon vagy olimpiai eseményen szereztek, csak a nyári hónapok alatt. Tovább »

Hátország: L-IT-SZEAC-os bronzérem Leersből

2017. június 9., péntek · Hozzászólok

leers_szeac

Franciaországban,a belga határ mellett, Lille-től 10 kilométerre fekvő Leers városában vett részt rangos utánpótlás labdarúgó tornán az L-IT-SZEAC U15-ös csapata. A meghívásos seregszemlét 28. alkalommal rendezték meg U15 és U17-es korosztályok számára. A gyerekek csütörtökön délben indultak és 29 órás buszút után péntek délután értek célba. Tovább »

Hátország: hatot rúgtak a SZEOL 16 évesei Diósgyőrben

2017. március 7., kedd · 14 hozzászólás

foci_labdarugas_labda_jatek_kf

Megkezdődött a tavaszi idény a II. osztályú utánpótlás labdarúgó bajnokságokban. A 19, 17 és 16 éves korosztályban – ahol a SZEOL SC egyedüliként képviseli megyénket – az élmezőnyhöz tartozó gárdákkal mérkőztek a szegedi fiatalok váltakozó sikerrel. Kiemelkedően rajtoltak a SZEOL 16 évesei, akik az elmúlt hétvégén hat gólos sikert arattak a dobogóra pályázó DVTK otthonában. Tovább »

Hátország: nemzetközi terepre is kiléphet a Rendőr TE U9-es gárdája

2017. február 3., péntek · Hozzászólok

rte_02gs

Továbbra is remekül szerepel a Rendőr TE U9-es gárdája: az ifjú futballisták tavaly fél év alatt nyolc aranyérmet nyertek, és azóta is több tornát is sikerrel zártak. A csapat szerepléséről a gárda edzőjével, Kozma Szilárddal beszélgettünk. Tovább »

Patrascu János: Dobogós helyre várjuk a csapatot!

2017. január 4., szerda · Hozzászólok

patrascu_vitos

Hagyományainkhoz híven ezúttal a Szeged 2011 négy kiemelt utánpótlás korosztályának edzői is mérleget vonnak az őszi idény végén. Az U14-esek (Kiss Balázs) ill. U15-ösök (Majó Ádám) értékelője után az idősebb korosztályokat először az U17-esek népszerű vezetőedzője, Vágó Mihály vette górcső alá, majd zárásként az U19-esek mestere, Patrascu János (fotónkon a szerző mellett balról) válaszolt a 2016-17. évi kiemelt bajnokság első félévét értékelő kérdéseinkre… – írja honlapján Vitos György, a szegedi futball krónikása. Tovább »

Hátország: Vágó Mihály: Jó közösségi szellemmel minőségi futballt produkálni!

2016. december 14., szerda · 2 hozzászólás

vgy_vm

Hagyományainkhoz híven ezúttal a Szeged 2011 négy kiemelt utánpótlás korosztályának edzői is mérleget vonnak az őszi idény végén. Az U14-esek “örökvidám” trénerének, Kiss Balázsnak, majd az U15-ösök nemrég kinevezett vezetőjének, Majó Ádám értékelője után ezúttal az U17-esek népszerű vezetőedzője, Vágó Mihály (fotónkon a szerző mellett balról) válaszolt a 2016-17. évi kiemelt bajnokság első félévét értékelő kérdéseinkre… – írja honlapján Vitos György, a szegedi futball krónikása. Tovább »

Hátország: Majó Ádám: CSAPATKÉNT küzdeni közösen, egy irányba!

2016. december 5., hétfő · 30 hozzászólás

majo_adam_vitos_gyorgy

Hagyományainkhoz híven ezúttal a Szeged 2011 négy kiemelt utánpótlás korosztályának edzői is mérleget vonnak az őszi idény végén. Az U14-esek “örökvidám” trénerének, Kiss Balázs értékelője után ezúttal az U15-ösök újdonsült vezetőedzője, Majó Ádám(fotónkon a szerző mellett balról) válaszolt a 2016-17. évi kiemelt másodosztályú bajnokság első félévét értékelő kérdéseinkre… – írja honlapján Vitos György, a szegedi futball krónikása. Tovább »

Hátország: Kiss Balázs: történelmi siker előtt állunk!

2016. december 3., szombat · Hozzászólok

szeged2011_csaladi_nap05_gs

Hagyományainkhoz híven ezúttal a Szeged 2011 négy kiemelt utánpótlás korosztályának edzői is mérleget vonnak az őszi idény végén. Legelőször az U14-esek rendkívül agilis vezetőedzője, Kiss Balázs (fotónkon a szerző mellett jobbról) válaszolt a 2016 őszét értékelő kérdéseinkre… – írja honlapján Vitos György, a szegedi futball krónikás. Tovább »

Hátország: megszerezte első győzelmét a SZEAC U14 az NB 1-ben

2016. november 23., szerda · 2 hozzászólás

szeac_kaposvar_1

A hét végén a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Akadémia csapatát fogadta a L-IT-SZEAC az utánpótlás labdarúgó NB1 13. fordulójában, Mórahalmon. Az U15-ös korosztály végig kiegyenlített mérkőzésen, két bravúros egyéni teljesítmény miatt vereséggel hagyta el a pályát, a 14-esek viszont közönség szórakoztató játékkal megszerezték első győzelmüket a bajnokságban. Tovább »

Hátország: 100%-os Szeged 2011-hétvége!

2016. november 15., kedd · Egy hozzászólás

szeged_2011_utanpotlas

A hétvégén – péntek délután, majd szombat délelőtt – a Szeged 2011 négy különböző utánpótlás bajnokságban is szerepelt és valamennyi kiemelt (U19, U17, U15, U14) csapatunk nem csupán veretlenül, de nagyszerű győzelmekkel és 100%-os mérleggel, 27-1-es összesítéssel zárta a DAFC elleni helyi rangadókat, valamint a Gyomaendrőd elleni mérkőzéseket… Címlapfotónkon az immár 101 gólos U14-es gárda látható! Tovább »

Hátország: a II. osztály már „más kávéház”

2016. november 4., péntek · Egy hozzászólás

labdarugas_foci_futball_gs

Továbbra sem remekelnek a SZEOL SC csapatai a II. osztályú labdarúgó utánpótlás bajnokságokban. A szegedi fiatalok ebben az évben osztályt váltva szembesülhettek azzal, hogy a nyolc csapatos első osztály mögött szereplő II. osztályban mind személyi, mind a tárgyi feltételeket illetően már rendkívül erős gárdák várnak rájuk hétről-hétre. Ahogy azt többen is megfogalmazták, „ez bizony már más kávéház”. Tovább »

Hátország: nem bírt a listavezetőkkel a SZEOL

2016. október 14., péntek · Hozzászólok

labdarugas_foci_futball_gs

A II. osztályú utánpótlás bajnokságokban a legerősebb csapatokkal kellett felvennie a küzdelmet az újonc SZEOL SC-nek. Az erőviszonyok nem sok esélyt ígértek és ez a pályán is bebizonyosodott. Az U-19-es bajnokságot fölényesen, veretlenül vezető kaposvári akadémisták Szegeden is begyűjtötték a három pontot, míg Székesfehérváron a második helyen álló Videoton nagyarányú győzelmet aratott a szegedi 17 évesek felett. A legszorosabb küzdelmet a 16 évesek mérkőzése hozta, ahol a listavezető Videoton csak egyetlen góllal tudta legyőzni a jó néhány helyzetet elpuskázó szegedieket. Tovább »

Hátország: majdnem 100%-os Szeged 2011-hétvége

2016. szeptember 14., szerda · 3 hozzászólás

labdarugas_foci_futball_gs

Az elmúlt vasárnap – szinte azonos időben – a Szeged 2011 négy különböző utánpótlás bajnokságban is szerepelt és valamennyi kiemelt (U19, U17, U15, U14) csapatunk veretlenül zárta, csaknem 100%-os teljesítményt nyújtva a SZEOL SC ill. a DAFC elleni helyi rangadókat. Tovább »

Következő oldal »