Sport

Tékvandó: szlovén klasszistól tanulhattak az algyői versenyzők

Tékvandó: szlovén klasszistól tanulhattak az algyői versenyzők

2016. szeptember 6., kedd
Tékvandó: szlovén klasszistól tanulhattak az algyői versenyzők
barada_budapest_009

Egy különleges küzdelmi szeminárium keretében Budapestre látogatott augusztus 27-én a háromszoros világ- és hatszoros Európa-bajnok, háromszoros Taekwon-do Király cím birtokos, a WAKO Kick-boxnál ötszörös világ- és ötszörös Európa-bajnok Tomaz Barada.

A hazánkban ritka és kivételes eseményre az ország minden tájáról érkeztek harcművészek, hogy testközelből megtapasztalják

Barada

mester egyedülálló technikáit, edzésmódszereit, így az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztályának képviseletében

Zsarkó Dániel Péter

és

Kiss Levente

is élőben leshette el a világklasszis mozdulatait. A nap két-két délelőtti és délutáni, egyenként másfél órát felölelő edzésből tevődött össze. Délelőtt a szabad küzdelem legfontosabb összetevőit tanulhatták meg a résztvevők, míg a délutánt kifejezetten a küzdelmi technikák és a küzdelem jellemezte. A szeminárium végén egy baráti beszélgetés keretében szabadon kérdezhettek a harcművészek a szlovén mestertől. Embert próbáló, ugyanakkor fantasztikus nap részesei lehetettek az algyői sportolók, akik a vásárhelyi csapattal közösen utaztak a rendezvényre. A szakmai út kiváló felkészülési állomás volt a közelgő budapesti ITF Taekwon-do Világkupára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.