Sport

Kézilabda: magabiztosan nyerte az SZKKSE az Eger elleni rangadót

Kézilabda: magabiztosan nyerte az SZKKSE az Eger elleni rangadót

2016. szeptember 26., hétfő
Kézilabda: magabiztosan nyerte az SZKKSE az Eger elleni rangadót
IMG_3513

Különösebb nehézségek nélkül nyerte harmadik mérkőzését az SZKKSE, amely ezúttal a nagy rivális Eszterházy KFSC csapatát verte kilenc góllal.

Bakó Botond

jól időzítette a lányok formáját, akik összeszedett, magabiztos játékukkal szemernyi kétséget sem hagytak a meccs végkimenetele felől. A szegedi együttes legközelebb jövő szombaton Nyíradonyra utazik majd.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 3. forduló:

PC-Trade Szeged KKSE - Eszterházy KFSC 33-24 (17-13)

Szeged-Kiskundorozsma, Orczy István Általános Iskola, 100 néző. Vezette: Budai-Bock, Simon

SZKKSE:

Dobó - Szepesi 11/3, Barna 6/1, Aron, Mikó 1, Valovics 3, Zsilák 4.

Csere:

Dömény-Veress (kapus), Homoki 4, Bárány 3/1, Berta, Lovistyék 1, Hanczvikkel, Szabó, Kuti, Kaposvári.

Vezetőedző:

Bakó Botond. Bakó Botond:

"A mai mérkőzésen játszottunk a legjobban, igaz, próbáltuk a formánkat erre a mérkőzésre időzíteni. Első perctől kezdve irányítottuk a mérkőzést, fegyelmezetten, jó ritmusban játszottunk. A védelem és a kapu stabil volt, támadásban is jól, szervezetten, okosan játszottunk. Sokat elárul, hogy mindenki pályára lépett, hiszen mindenkire szükség van minden meccsen, valamint éreznie kell mindenkinek a felelősséget és a szerepét a csapatban. Azt gondolom, lépegetünk előre, de sokat fogunk még fejlődni egyénileg és taktikailag is. A mai meccsen büszke voltam a lányokra."

A juniorok mérkőzésén:

Szeged KKSE - Eszterházy KFSC 26-37 (12-17)

SZKKSE:

Máté-Tóth - Molnár 1, SZEPESI 4, CSÁKI 9, Szűcs 3, SZÉCSI 6, Fehér 1.

Csere:

Eperjesi (kapus), Baranyi 1, Farkasinszki 1, Miklós, Sánta, Sobester, Lukács, Boros. Edző: Baunok Bernadett. Baunok Bernadett:

"Az első 25 percben nagyszerű teljesítményt nyújtott fiatal csapatunk. Ezután a dobogóra is esélyes, rutinos, jó fizikummal rendelkező keménységének már nem tudtunk ellenállni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.