Sport

Asztalitenisz: elődöntőbe jutott a Floratom

Asztalitenisz: elődöntőbe jutott a Floratom

2016. április 18., hétfő
Asztalitenisz: elődöntőbe jutott a Floratom
asztalitenisz_pingpong

Könnyedén hozta a kötelezőt a Floratom AC Probart a Pénzügyőr SE vendégeként a férfi asztalitenisz Extraliga alapszakaszának zárófordulójában.

Férfi asztalitenisz, Extraliga, 18. forduló

Pénzügyőr SE ­ Floratom Szeged AC Probart 0 – 7

A szegedi győzelmeket szerezték:

Gerold 2, Magyar 2, Vitsek 2, a Vitsek­-Gerold páros. Magabiztosan hozta a kötelező győzelmet a Floratom együttese a sereghajtó fővárosiak ellen az alapszakasz záró mérkőzésén. Vitsek továbbra is tartja remek formáját, csupán egy játszmát engedélyezett riválisainak, Gerold egyet sem, Magyar két kiélezett mérkőzésen aratott sikerével végül hibátlan teljesítményt nyújtott a vendég együttes. A Floratom az alapszakaszban a 4. helyen végzett, az elődöntőben a bajnoki címvédő Celldömölk gárdája vár a szegediekre. Lukács Levente:

"Teljesítettük az alapvető célkitűzésünket, nagy fölénnyel jutottunk be a négyes döntőbe, ahol bravúrra készülünk."

NB I, Keleti csoport 18. forduló

Nyírbátori ASE (10.) ­ Floratom Szeged AC Probart II. (5.) 11 – 7

A szegedi győzelmeket szerezték:

Varga 4, Lukács 2, Sipos 1. Lukács Levente:

"Vereségünk ellenére nagyszerű tavaszi szezont produkáltunk, a 6. helyezésünkkel felülmúltuk a szezon előtti célkitűzésünket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.