Sport

Labdarúgás: két győztes gólt szerzett négy nap alatt Hrepka Ádám

Labdarúgás: két győztes gólt szerzett négy nap alatt Hrepka Ádám

2016. március 11., péntek
Labdarúgás: két győztes gólt szerzett négy nap alatt Hrepka Ádám
mtk_honved_hrepka_adam

Egymás után két fordulóban is három pontot érő gólt szerzett az MTK szegedi születésű támadója: Hrepka Ádám előbb az Újpest, majd a Honvéd elleni mérkőzésen is győzelmet érő gólt rúgott a kék-fehérek számára.

Hosszú negatív szériát zárt le az MTK szegedi származású csatára, Hrepka Ádám: a fővárosiak támadóját több sérülés is hátráltatta a közelmúltban, hét meccs elteltével a Békéscsaba elleni 0-0-on tért vissza a pályára 22 perc erejéig, majd két győztes gólt is szerzett két egymást két budapesti rangadón – előbb az Újpest elleni meccset döntötte el csereként beállva, szerdán pedig a Honvéd ellen ő szerezte a találkozó egyetlen gólját, így négy nap alatt kétszer is fontos góllal segítette csapatát. „Nagyon sokat voltam sérült az utóbbi időben, a téli alapozásom sem volt teljes. Nagyon örülök, hogy most sikerült élnem a lehetőségekkel. Igyekszem a legjobbat nyújtani, külön örülök, hogy ez most két győztes gólban mutatkozott meg. Nyilván a hátralévő mérkőzéseken nem lesz mindig győztes gól, de nagyon bízom benne, hogy amikor pályára kerülök, akkor élni tudok majd az előttem adódó lehetőségekkel” - fogalmazott portálunknak

Hrepka Ádám

, az MTK támadója. https://www.youtube.com/watch?v=X-1RpkZdDzc

Hrepka Ádám Újpest elleni győztes gólja

A szegedi csatár állapotával kapcsolatban elmondta, most már rendben van, elmúltak a problémák, egyúttal reméli, hogy a sérülések elkerülik egy jó darabig, a továbbiakban pedig igyekeznek a dobogót elérni, ahogyan azt kitűztük célként. Hrepka Ádám góljai ezért is voltak fontosak – két fordulóval ez előtt az MTK a hatodik volt, ezzel a két győzelemmel viszont már negyedik, azonos ponttal (37) áll a harmadik Videotonnal, de a második Debrecen is csak kettővel gyűjtött többet nála.

szeol_evzaro97_gs

Az MTK-nál nem sűrűn szoktak edzőt váltani: februárban azonban elköszöntek a nyáron kinevezett

László Csabától

, aki

Garami József

11 éves munkáját követően vette át a gárda irányítását, őt azonban még a tavaszi szezon kezdete előtt az addigi pályaedző,

Teodoru Vaszilisz

váltotta. „Mindenkire jó hatással van, ismerős az edző, hiszen tíz éve vele dolgozik a csapat, így én is. Jó hangulat van a kereten belül, ez pedig nyilván befolyásolja a csapat sikerességét” - tért ki az edzőváltásra Hrepka Ádám. A nyáron 12 csapatosra szűkítették az NB I létszámát, így még inkább felértékelődik minden győzelem, egyúttal sokkal nehezebb jó szezont futni. A folytatásban az MTK-ra három csak papíron hazai meccs vár, hiszen a stadionrekonstrukció miatt nem a saját pályáján játszhatja a hazai meccseit az együttes, így a Haladást és a Debrecent Dunaújvárosban, míg a Diósgyőrt a Vasas pályáján, az Ilovszky Rudolf stadionban fogadja majd a csapat. „Ki-ki meccs lesz az összes meccs, mindegyik háromesélyes, de mindent megteszünk, hogy mi jöjjünk ki ezekből győztesen. Kiegyensúlyozott, erős bajnokság lett az NB I, minden csapat hasonló erőt képvisel, apróságok döntenek, hogy ki hol végez” - válaszolta Hrepka Ádám.

Két bajnokin is győzelmet érő gólt szerzett Hrepka Ádám, így tovább!http://szegedma.hu/?p=616732

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.