Sport

Futsal: tízgólos meccsen játszott döntetlent az SZTE EHÖK SE

Futsal: tízgólos meccsen játszott döntetlent az SZTE EHÖK SE

2016. január 19., kedd
Futsal: tízgólos meccsen játszott döntetlent az SZTE EHÖK SE
szte_ehok_godollo41_gs

Kecskeméten játszott felkészülési mérkőzést az SZTE EHÖK SE: a háromszor húsz percnyi játékidőből álló fordulatos mérkőzésen nem kezdett jól a szegedi csapat, de végül sikerült döntetlenre hoznia a találkozót.

Az NB II Közép csoportjának ötödik helyén álló kecskeméti Scoregoal FC ellen játszott felkészülési mérkőzést az SZTE EHÖK SE, amelyből hiányzott

Tombácz Róbert

,

Bullás Imr

e és

Mucsi Máté

, így nélkülük gyakorolt a hírös városban a gárda. A futó órával játszott találkozó nem indult jól a szegediek számára, hiszen már az első percben megszerezte a vezetést a kecskeméti csapat, amit nem sokkal később meg is tudott duplázni, azonban az első etap végére eltüntette ezt a kétgólos különbséget az EHÖK SE. A fordulatos meccsen ismét 3-2 után megint kétszer volt eredményes a szegedi együttes, így a meccsen először vezetett, (3-4) de ez nem tartott sokáig, olyannyira, hogy az előny ismét a kecskemétieknél volt néhány perccel később. Az utolsó percekben a kapusát is lehozta a Makra Zsolt-Dürgő Péter által vezetett csapat, aminek a végén meg is lett az eredménye, így a meccsen sokadjára is döntetlent mutatott az eredményjelző, amely innen azonban már nem mozdult el, így 5-5-el zárt a Scoregoal vendégeként az EHÖK SE. A csapat szombaton ismét Kecskeméten lép pályára, ahol az I. Hírös Futsal tornán vesz részt: a négycsapatos torna elődöntőjében szombaton 9 órakor az ELTE-BEAC-cal játszik az EHÖK SE, majd az eredménytől és a másik meccstől függően 14 órától a bronzmeccsen, vagy 16 órakor a döntőben lép pályára a Veszprém-Scoregoal meccs győztese vagy vesztese ellen.

Felkészülési mérkőzésen

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – SZTE EHÖK SE 5-5

Kecskemét, Messzi István sportcsarnok. Vezette: Andrásy Balázs, Kaszala Mihály (Marozsi Gábor Bence)

A szegedi gólszerzők:

Szentes Bíró (2), Vellai (2), Bánóczki. Makra Zsolt:

„Az öt a négy elleni játékot tudtuk gyakorolni támadásban és védekezésben is. Egy sportszerű, hasznos edzőmeccset játszottunk. Jó meccset játszottunk egy jó csapat ellen, amely mindenképpen pozitív számunkra.”

Döntetlent játszott a kecskeméti felkészülési mérkőzésén az SZTE EHÖK SE.http://szegedma.hu/?p=602367

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 19.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.