Hevesi Tamás: „A megfelelő szakmai munkában hiszek”

2017. július 15., szombat · Hozzászólok

hevesi_tamas01_gs

Vasárnap kezdi meg szereplését a magyar cukorbeteg futsal-válogatott a romániai Európa-bajnokságon. Hevesi Tamás csapata Szegeden zárta felkészülését az idei kontinensviadalra, ahol a szövetségi kapitánnyal beszélgettünk edzői filozófiájáról, de esett szó Szegedről és a női labdarúgásról is. Tovább »

Futsal: a legjobb nyolcba jutott, ötödik még lehet papi válogatottunk az Eb-n

2017. február 22., szerda · Hozzászólok

futsal_labda

A negyeddöntőben a házigazda horvátok állították meg a Szeged-Csanádi Egyházmegye két játékosát, Kiss-Rigó László püspököt és Topsi Bálint plébánost is soraikban tudó magyarokat. Tovább »

Futsal: Horvátországban szerepel a papi futsal válogatott az Európa-bajnokságon

2017. február 16., csütörtök · Hozzászólok

futsal_labda

Az első hat hely valamelyikére aspirál a Szeged-Csanádi Egyházmegye két játékosát, Kiss-Rigó László püspököt és Topsi Bálint plébánost is soraiban tudó magyar válogatott, amely február 21-én kezdi meg szereplését a horvátországi Vukovárban rendezendő, papi futsal Európa-bajnokságon. Tovább »

Strandfoci: Szentes-Bíró Tamás lett az év strandlabdarúgója

2016. december 22., csütörtök · Hozzászólok

szentes_biro_tamas_strandfoci_ukrajna02

Hatalmas elismerésben részesült a szegedi Szentes-Bíró Tamás, akit először választottak meg az év strandlabdarúgójának. A fiatal játékos mozgalmas évet tudhat maga mögött, hiszen a strandlabdarúgó-válogatottal komoly mérkőzéseket játszott a nyáron, szeptembertől pedig Debrecenbe tette át a székhelyét, hogy megkezdje egyetemi tanulmányait. Tovább »

Női futsal: a derbigyőzelem után a felsőház a Szent Mihály célja

2016. december 7., szerda · Hozzászólok

szent_mihaly-gyula027kf

Fantasztikus győzelmet aratott a Szent Mihály női futsal csapata a hétvégén a Gyulai Amazonok elleni szomszédvári rangadón az NB II-ben. Hódi Zsuzsannát, a csapat vezetőedzőjét kérdeztük a siker titkáról, illetve a téli szünet előtt esedékes mérkőzésekről. Tovább »

Női futsal: elképesztő diadalt aratott a címvédő ellen a Szent Mihály + FOTÓK

2016. december 4., vasárnap · Hozzászólok

szent_mihaly-gyula029kf

Zimányi Kovács Anikóék lába előtt hever az előző évi bajnok, csak eddig volt veretlen és listavezető a Gyulai Amazonok: csodálatos teljesítménnyel nyerték a rangadót a szentmihályi lányok. Tovább »

Strandlabdarúgás: idén is szoros lehet a négyes döntőbe jutás az FC Junior Sportnak

2016. július 5., kedd · Hozzászólok

strandfoci37_gs

Az elmúlt hétvégén elrajtolt a strandlabdarúgó NB I, amelyben ezúttal is elindult az FC Junior Sport: a szegedi együttes az előző kiírásban kevéssel maradt le a Final Fourról, az idei első fordulóban lépéshátrányba került riválisaival szemben. Az első kört követően a gárda játékosával, az idényt a Haladás futsalcsapatában töltő Hegyesi Zsolttal beszélgettünk. Tovább »

Futsal: viszontagságos szezont zárt az SZTE EHÖK SE

2016. május 26., csütörtök · Hozzászólok

szte_ehok-berettyoujfalu026kf

A negyedik helyen zárta a 2015/16-os idényt az SZTE EHÖK SE: az egyetemistáknak ugyan volt esélyük a feljutó hely elérésére, de a télen beállt változásokat követően új idény kezdődött számukra. A lezárult szezont a csapat élén első idényét töltő vezetőedzővel, Makra Zsolttal értékeltük. Tovább »

Következő oldal »