Sport

Futsal: győzelmével második helyre ugrott az SZTE EHÖK SE

Futsal: győzelmével második helyre ugrott az SZTE EHÖK SE

2015. november 9., hétfő
Futsal: győzelmével második helyre ugrott az SZTE EHÖK SE
szte_ehok-gyomro07kf

Sikerült a javítás az SZTE EHÖK SE számára, amely a múlt heti hazai döntetlent követően idegenben verte a Berettyóújfalu második csapatát.

A múlt heti hazai döntetlen után javítási lehetőség előtt állt az SZTE EHÖK SE a Berettyóújfalu-fakó vendégeként. Ennek megfelelően a szegediek hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést, és egy jó negyed órát követően már 3-0-ra vezettek - azonban a hazaiak Jancsó találatával szépítettek még a félidő vége előtt. A fordulás után ugyan visszaállította a háromgólos különbséget a szegedi csapat, de a kiegyenlített meccs csak az utolsó percben dőlt el: az ezúttal koncentráltan játszó EHÖK SE a hajrában végleg eldöntötte a meccset, és hat gólt lőve, hat különböző gólszerzővel, csapatként aratott sikert Berettyóújfaluban. A szegedieknek ez volt a harmadik idegenbeli sikerük, ezzel pedig felléptek a tabella második fokára. A Makra Zsolt-Dürgő Péter páros által irányított együttes legközelebb a gödöllői MAG-LOG Team ellen lép pályára jövő hétfőn 19 órától az újszegedi sportcsarnokban.

Férfi futsal NB II Keleti csoport, 9. forduló

MVFC-Berettyóújfalu II. - SZTE EHÖK SE 2-6 (1-3)

Berettyóújfalu, Pálfi István rendezvénycsarnok. Vezette: Kujbus László, Újhelyi Tamás. (Katona Brigitta).

Berettyóújfalu:

Virányi - Mező, Békési, Nedeczky, Kapusi. Csere: Sándor Sz., Sustyák, Szabó P., Nagy S., Jancsó, Kiss K., Sándor M., Magyar.

Vezetőedző:

Szitkó Róbert.

EHÖK SE

:Tombácz - Bánóczki, Tóth A., Szentes Bíró, Vellai. Csere: Nagy G. (kapus), Bullás, Ördögh, Makra, Deák, Fülöp, Balogh Á.

Játékos-edző:

Makra Zsolt.

Gól:

Jancsó (20', 37') ill. Tóth A. (6'), Vellai (14'), Deák (15'), Bánóczki (33'), Szentes Bíró (40'), Bullás (40').

Győzelmével egy helyet előrelépett az SZTE EHÖK SE.http://szegedma.hu/?p=587590

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 9.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.