Sport

Futsal: kimaradtak a szegedi helyzetek Üllőn

Futsal: kimaradtak a szegedi helyzetek Üllőn

2015. október 13., kedd
Futsal: kimaradtak a szegedi helyzetek Üllőn
szte_ehok-gyomro07kf

Elszenvedte első vereségét az NB II Keleti csoportjában az SZTE EHÖK SE, az egyetemisták nem tudták megőrizni megszerzett előnyüket Üllőn.

Több hiányzóval utazott el a Kastélydombi SE otthonába az SZTE EHÖK SE, amely ezúttal a kapus

Tombácz Róbert

mellett

Bullás Imre

,

Bánóczki Dániel

és

Balogh Ádám

nélkül vette fel a harcot az üllői együttessel. A negyedik percben már a harmadik gólt is láthatták a nézők, de 2-1-re az EHÖK SE vezetett, akárcsak egy újabb gyors gólváltást követően a félidőben is a szegedieknél volt az előny. A második félidőben ugyan

Vadászi

kiegyenlített, de a számtalan helyzetet kialakító és elpuskázó EHÖK SE hat perccel a vége előtt ismét megszerezte a vezetést, és 4-3-ra vezetett a véghajrá előtt. Azonban az öt faulttal álló szegedieknek vigyázniuk kellett a hajrában, Vadászi két perccel a vége előtt újra egalizálni tudott, a legvégén pedig mindent megpróbált a győzelemért Makra Zsolt együttese, de az 5 a 4 elleni játékból nem jól jött ki, két gyors gólt is kapott, amivel viszont megnyerték a hazaiak a meccset – úgy, hogy megannyi ziccert puskáztak el a meccs korábbi szakaszában Szentes Bíró Tamásék. A csapat ezzel először maradt pont nélkül a bajnokságban, azonban nem sok ideje van a pihenésre az SZTE EHÖK SE-nek, amely csütörtökön 19 órától az újszegedi sportcsarnokban az NB I-es Nyírgyulajt fogadja Magyar Kupa mérkőzésen.

Férfi futsal NB II Keleti csoport, 5. forduló

Ka

stélydombi SE-SZTE EHÖK SE 7-4 (2-3)

Üllő, vezette: Kozma Zoltán, ifj. Kéri II Zoltán (Kubovics Balázs)

Kastélydombi SE:

Graeser – Simon, Tvaruska, Vadászi, Bihari. Csere: Temesvári, Papp, Kalina, Reich, Bokros.

Vezetőedző:

Gallai Attila.

EHÖK SE:

Vastag – Tóth A., Szentes Bíró, Vellai, Bilic. Csere: Nagy G. (kapus), Fülöp, Ördögh, Teimel, Deák, Crkvenjakov, Csamangó, Csanádi.

Vezetőedző:

Makra Zsolt.

Gól:

Simon (4'), Kalina (18'), Vadászi (28', 38', 39'), Papp (39'), Tvaruska (40') ill. Tóth A. (2', 3'), Vellai (17'), Fülöp (34'). Makra Zsolt:

„Furcsa kimondani, de az idény legjobb játékával tudtunk vereséget szenvedni, úgy, hogy a második félidő közepéig a gólkülönbség volt a kérdés, hogy mennyire fogunk nyerni. A helyzetkihasználással akadtak óriási problémáink, majd az ellenfél egyenlítése után szétestünk, és kétszer hibáztunk védekezésben az 5 a 4-es játékban, ez okozta a vereségünket. Ha ezeket ki tudjuk javítani, és a hiányzóink visszatérnek, akkor szép idény elé nézünk, ha nem, akkor szenvedni fogunk a középcsapatok ellen is.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.