Sport

Vízilabda: nem adná olcsón a bőrét a Tiszavirág Szeged Diapolo

Vízilabda: nem adná olcsón a bőrét a Tiszavirág Szeged Diapolo

2015. február 6., péntek
Vízilabda: nem adná olcsón a bőrét a Tiszavirág Szeged Diapolo
tiszavirag_szeged_szolnok_mj-_DSC0429

A 2015-ös bajnokijai közül eddig mind a négyet megnyerte a Tiszavirág Szeged Diapolo, szombaton azonban egy roppant nehéz mérkőzés vár Varga Péter együttesére, hiszen a bajnoki cím egyik várományosa, a Szolnok érkezik az újszegedi sportuszodába.

Négyből négy: eddig ez a mérlege az új esztendőben a Tiszavirág Szeged Diapolónak, amely a

Debrecent

, a

KSI-t

, a

Pécset

és az

UVSE-t

is legyőzte, így négy győzelemmel a háta mögött várhatja a nagyon keménynek ígérkező Szolnok elleni szombati csörtét.

Cseh Sándor

együttese a bajnoki címért hajt ebben a szezonban, eddigi 16 alapszakasz meccse közül csupán a legutóbbi, Eger ellenit nem nyerte meg, így magabiztosan vezeti az OB I tabelláját. Az idén már találkozott egymással a két csapat, bajnokin Szolnokon 19-7-es vereséget szenvedtek Kiss Csabáék, valamint a Magyar Kupában is oda-vissza szolnoki siker született.

Online

Szombaton 11 órai kezdettel folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Tiszavirág Szeged Diapolo - Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP vízilabda OB I-es bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk!

"Mindenképpen szeretnénk nehéz feladat elé állítani a Szolnokot, és a legjobb tudásunkat nyújtani ellenük is, hazai pályán. Szerencsére mindenki egészséges, ilyen okokból nem fog senki sem hiányozni, viszont

Lukas Seman

a szlovák válogatottal világbajnoki selejtezőt játszik, így ő nem lesz velünk szombaton. Védekezésben kell minél magasabb szinten teljesítenünk majd szombaton, ez fontos lesz" - nyilatkozta portálunknak a Szolnok elleni találkozó kapcsán

Varga Péter

, a szegediek edzője. A Szeged a hatodik helyről várják a szolnokiak elleni találkozót, ahol két ismerős arcot is felfedezhetünk majd, hiszen

Nagy Viktor

és

Tóth Márton

a szegediektől éppen a Szolnokhoz igazolt a nyáron. A találkozó esélyese ezúttal is a Bajnokok Ligája-résztvevő szolnokiak lesznek, a Tiszavirágnak pedig céljai eléréséhez nem feltétlenül ezt a mérkőzést kell megnyernie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.