Vízilabda: pontszerzéssel rajtolna a megújult ContiTech Szeged Diapolo

2017. október 4., szerda · Hozzászólok

Szerdán elkezdődnek a férfi vízilabda OB I küzdelmei, a ContiTech Szeged Diapolo pedig a Tatabánya ellen startol. Nagy változások történtek a szegediek keretében a nyáron, s bár a gárda célja a bennmaradás kiharcolása, Varga Péter vezetőedző bizakodóan tekint előre. Tovább »

Vízilabda: a motivációban rejtőzhet a ContiTech Szeged Diapolo ereje + FOTÓK

2017. augusztus 7., hétfő · Hozzászólok

vizilabda009kf

Szinte teljesen kicserélődött kerettel, főképp fiatal játékosokkal vág neki a következő idénynek a ContiTech Diapolo Szeged férfi vízilabda-csapata. Varga Péter együttesének legfőbb célja, hogy jövőre is tagja legyen az élvonal mezőnyének, ám ennél hosszabb távban gondolkoznak. Tovább »

Vízilabda: a hetedik helyért játszhat a Contitech Szeged Diapolo a BVSC elleni vereséget követően

2017. április 19., szerda · Hozzászólok

szeged-bvsc020kf

A férfi vízilabda OB I. rájátszásának első mérkőzésén a BVSC otthonában szerepelt Varga Péter együttese, ahol nem sikerült megtörnie rossz sorozatát, ismét vereséget szenvedett a fővárosi együttestől. Ezzel az is eldőlt, hogy a szegedi gárda a 7-8. helyért küzdhet meg a bajnokságban. Tovább »

Vízilabda: nyugodt, kiegyensúlyozott szakvezető került a válogatott élére

2016. december 17., szombat · Hozzászólok

Kemény Dénes; Benedek Tibor

Märcz Tamás veszi át Benedek Tibor helyét a magyar vízilabda-válogatott élén januártól, a váltással kapcsolatban Varga Pétert, a Contitech Szeged Diapolo vezetőedzőjét kérdeztük. Tovább »

Vízilabda: szegedi bravúriksz az OSC vendégeként

2016. október 19., szerda · Egy hozzászólás

tiszavirag-osc34_KF

Végig ott tudott maradni az OSC nyakán a ContiTech Szeged Diapolo, amelynek a végén még esélye is volt a győzelemre, ám így is egy bravúros döntetlent ért el a bajnokság egyik legjobb csapatának vendégeként Varga Péter együttese. Tovább »

Vízilabda: magabiztosan nyerte a megyei rangadót a Szeged a bajnoki nyitányon + FOTÓK

2016. szeptember 27., kedd · Hozzászólok

contitech_szeged-szentes023kf

Egymással találkozott a férfi vízilabda OB I két Csongrád megyei együttese az első fordulóban. A presztízsmeccset nyolc góllal a hazai Contitech Szeged Diapolo nyerte a szentesiek ellen.
Tovább »

Vízilabda: merre vezet a jövő? – Molnár Tamás és Varga Péter elemez

2016. augusztus 17., szerda · 4 hozzászólás

vizilabda_gs

Nem új keletű, hogy próbálkoznak a vízilabda megújításával: a sokszor a nézők számára érthetetlennek tűnő ítéletek nem tesznek jót a sportág megítélésének, amelynek kedvelői most az olimpiai férfitorna csoportkörének utolsó fordulójában született érdekes eredményeket követően bosszankodhatnak. Két szegedi szakemberrel kerestük a választ arra: mi teheti vonzóbbá a vízilabdát? Tovább »

Vízilabda: újra vízbe ugrott a ContiTech Szeged Diapolo

2016. augusztus 4., csütörtök · Hozzászólok

tiszavirag-bvsc034kf

Elkezdte a felkészülést a következő bajnoki évre a ContiTech Szeged Diapolo: a szegediekre ezúttal nem várnak nemzetközi mérkőzések, a csapat célja azonban egyértelműen az, hogy visszakerüljenek a nemzetközi vízekre. A rajtot követően Varga Péter vezetőedző mellett a gárda centerét, Sánta Dánielt kérdeztük. Tovább »

Vízilabda: Kiss Csaba: nem történhet meg negyedszer!

2016. május 10., kedd · Hozzászólok

tiszavirag-bvsc009kf

Harmadjára is vereséget szenvedett a BVSC-től a ContiTech Szeged Diapolo: a szombati meccset követően Varga Péter együttese lépéshátrányba került az ötödik helyért vívott párharcban, így amennyiben szerdán nem tud nyerni a fővárosban, akkor véget ér számára a szezon, amelyet a hatodik helyen zár. A sorsdöntő meccs előtt Kiss Csabát, a szegediek csapatkapitányát kérdeztük. Tovább »

Vízilabda: a ki nem kényszerített hibák döntöttek a Szeged szélsője szerint

2016. március 9., szerda · Hozzászólok

szeged_miskolc27_gs

Negyedik egymás elleni mérkőzésén is vereséget szenvedett a Ferencvárostól a ContiTech Szeged Diapolo, a kedd esti fiaskó ráadásul a harmadik olyan volt, amikor csupán egyel maradt alul a zöld-fehér csapattal szemben Varga Péter együttese. A szegedi meccsen a hazaiak legeredményesebb játékosa, Chilkó Márton szerint az döntött, hogy hátul jóval többet hibáztak ellenfelüknél – a szélsőt a folytatásról is kérdeztük. Tovább »

Vízilabda: a második negyed döntött, szoros Fradi-győzelem Szegeden + FOTÓK

2016. március 8., kedd · Hozzászólok

szeged_ftc25_gs

A második negyedben elhúzott az FTC az újszegedi sportuszodában – ugyan tetemes hátrányából visszakapaszkodott a ContiTech Szeged Diapolo, de nem tudott már pontot menteni fővárosi riválisával szemben. Tovább »

Vízilabda: zsinórban játssza a fontos derbiket a ContiTech Szeged Diapolo

2016. március 1., kedd · Hozzászólok

tiszavirag_szeged_osc_14_11_04_kf

Kemény időszak előtt áll a ContiTech Szeged Diapolo férfi vízilabda-csapata: Varga Péter tanítványai a Vasas elleni meggyőző sikert követően szerdán a bajnoki döntőért versenyző, számtalan ex-szegedi játékossal felálló A-HÍD OSC Újbudát fogadják, majd az előtte álló két fővárosi együttessel néz farkasszemet. Tovább »

Vízilabda: magabiztos sikert aratott a fővárosban a ContiTech Szeged Diapolo

2016. február 27., szombat · Hozzászólok

tiszavirag-vasas02kf

Nagyszerű győzelmet aratott a Vasas felett a felsőházi rájátszás második fordulójában a ContiTech Szeged Diapolo: Varga Péter együttese húsz percnyi játékot követően kapta első gólját, ám mivel ekkor már kilencet szórt az angyalföldieknek, nem volt kétséges sikere. Tovább »

Vízilabda: még nem biztos a Szeged harmadik helye + FOTÓK

2016. február 19., péntek · Egy hozzászólás

szeged_bvsc23_gs

A meccs elején hátrányba került a ContiTech Szeged Diapolo, amelyet ugyan eltüntetett a meccs végére, de végül nem élt az esélyeivel, így kikapott a BVSC-től a harmadik hely szempontjából kulcsfontosságú meccsen. Tovább »

Vízilabda: a rutin döntött a Szeged centere szerint a Brescia ellen

2016. február 11., csütörtök · Hozzászólok

szeged_eger23_gs_santa_daniel

Véget ért a ContiTech Szeged Diapolo álma a nemzetközi porondon: Varga Péter együttese az Euro Kupa elődöntőjének visszavágóját ugyan kedvező helyzetből kezdhette, de a hódmezővásárhelyi mérkőzésen nem tudta megállítani a jól játszó Bresciát, így nem jutott be a sorozat döntőjébe. A menetelést Sánta Dániellel, a csapat centerével értékeltük. Tovább »

Következő oldal »