Sport

Labdarúgás: folytatódik a Baktó-HFC párharc a megyei III. osztályban

Labdarúgás: folytatódik a Baktó-HFC párharc a megyei III. osztályban

2014. október 12., vasárnap
Labdarúgás: folytatódik a Baktó-HFC párharc a megyei III. osztályban

A megyei III. osztály Tisza-Maros csoportjának 9. fordulójában nehéz kezdés után sima győzelmet aratott hazai pályán a Hódmezővásárhelyi FC II. csapata a tabella alsó részében elhelyezkedő Székkutas II. gárdája ellen.

A vendégek három alapembert -

Kis Dávidot

,

Vincze Alexet

és

Kis Ádámot

- hoztak a megyei II. osztályban remeklő, jelenleg második helyen álló első csapatukból,míg a hazaiaknál

Huszár Lajos

és

Juhász II. Sándor

játszott le az első kerettől. A mérkőzés első negyedórájában a vendégek letámadták a vásárhelyieket, amelynek meg is lett az eredménye, egy jobb oldali beadást követően Vincze Alex fejelt két védő között a kapu bal sarkába (0-1). A vezetés tudatában a vendégek visszább vettek tempójukból, míg a hazaiak próbáltak a kezdeti sokkból felébredni. Főként a góllövőlistát vezető Juhász II. Sándornak voltak hatalmas helyzetei, de többször is

Lipcsei

kapusba lőtt, egyszer pedig a kapufa kegyelmezett a székkutasiaknak. A félidő végén mégis egyenlíteni tudott a HFC,

Grezsa

egy kiugratás után áthámozta magát a hálóőrön,és közelről a kapuba lőtt (1-1),így a felek döntetlennel mehettek a szünetre. A félidőben a hazaiak vezetőedzője,

Vinnai István

hármat is cserélt,ezzel jelezvén elégedetlenségét a csapata felé. A második félidőben a vásárhelyiek fölénye kezdett kirajzolódni a fáradó vendégekkel szemben, ám a közel száz fős közönségnek így is majd 20 percet kellett várnia a hazaiak vezető találatára, ekkor Juhász II. Sándor fordult le emberéről a 16-oson belül és elpöckölte a labdát a jobb alsó sarokba (2-1). Ezután a csereként beálló

Soós Zoltán

percei következtek, aki előbb a jobb szélről lőtt nagy gólt a rövid felsőbe (3-1), majd az általa kiharcolt jogos büntetőt higgadtan gurította a bal alsó sarokba (4-1). A teljesen elfáradó vendégek dicséretére legyen mondva, hogy háromgólos hátrányban sem adták fel és igyekeztek a védők mögé beívelt labdákkal mattolni Vígh kapust, ám ezek eredménytelen próbálkozások voltak. Két perccel a vége előtt Juhász Imre kapott egy remek labdát, majd nem hibázott egy az egyben a vendég kapussal szemben (5-1). Vinnai István tanítványai így megőrizték veretlenségüket, és a közvetlen mögöttük álló Makó II. és Csongrád II. szombati vereségének köszönhetően megszilárdították második helyüket a bajnokságban, tovább folytatva a küzdelmet a szintén veretlen baktóiakkal.

Megyei III. osztály Tisza-Maros csoport, 9. forduló:

Hódmezővásárhelyi FC II. – Székkutasi TC II. 5-1 (1-1)

HFC II.:

Urbán (Vígh S. 46') – Borsándi, Fekete Z., Bódi D., Mózer (Juhász I. S. 55'), Huszár, Oskovics (Mihalkó B. 55'), Vinnai V. (Soós Z. 46'), Grezsa F. (Bódi A. 55'), Badi R. (Juhász I. 46'), Juhász II. S. (Ludescher 76').

Edző:

Vinnai István.

Székkutas II.:

Lipcsei L. – Lakatos A., Kis Á., Rácz B. (Tóth R. 79'), Godó I., Kaszás M. (Szabó I. 46'), Godó Á., Kis D., Rácz G. (Török B. 84'), Vincze A. (Sütő D. 79'), Kovács R.

Edző:

Kis Ákos.

Gólszerzők:

Soós Zoltán (71', 74'), Grezsa Ferenc (42'), Juhász II. Sándor (64'), Juhász Imre (89'), ill. Vincze Alex (15').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.