Sport

Vízilabda: a Kőér utcában nyert először a Lakó-csapat

Vízilabda: a Kőér utcában nyert először a Lakó-csapat

2013. november 23., szombat
Vízilabda: a Kőér utcában nyert először a Lakó-csapat
taylor_uvse_mj-015

A Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem együttese megszerezte első győzelmét a női vízilabda OB I-ben, miután parázs meccsen a Honvéd otthonában diadalmaskodott.

Az első két negyedben fordulatos mérkőzést vívott a két csapat, de inkább a szegediek vezettek, akik aztán a harmadik negyedben el tudtak szakadni a riválistól, s a negyedik játékrész elejére egy 5-0-s sorozattal már 12-6-ra vezettek. A végén ugyan zsinórban háromszor betaláltak a vendéglátók, ám ez kevés volt ahhoz, hogy megfosszák a Tisza-parti alakulatot első diadalától. A vendégek remek győzelmében kulcsszerepet játszott a csapatkapitány

Dalmády Szandra

, aki a gólok felét lőtte, s hátán vitte csapatát, de húga,

Petra

is három találattal vette ki részét a 12-9-es győzelemből.

Lakó Gábor

alakulata jelenleg 6. helyen áll a bajnokságban, s legközelebb szerdán 18 órától az újszegedi SZUE-ban gyarapíthatja pontjai számát a sereghajtó Angyalföldi Sportiskola ellen.

Női vízilabda OB I 6. forduló:

Honvéd POLO - Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem 9-12 (3-4, 3-3, 0-3, 3-2)

Budapest, Kőér utcai uszoda. Vezette: Horváth Cs. Bors.

Gól:

Kling 3, Dombrádi 2, Kerekes 1, O-Nagy 1, Szűcs 1, Szívós 1, ill. Dalmády Sz. 6, Dalmády P. 3, Lengyel Dominika 1, Lengyel Dorottya 1, Miklós 1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.