Vízilabda: lassan kijön a szegedi csajok befektetett munkája

2017. március 22., szerda · Hozzászólok

sznvse_szentes10_gs

Bejutott a legjobb négy közé a női vízilabda OB I-ben a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem, miután a harmadik meccset behúzta a Szentes ellen. A Kurca-partiak elleni kulcsmeccsen három gólig jutó Lengyel Anett úgy érzi, most jön ki az a rengeteg munka, amit elvégeztek a szezon eleje óta. Tovább »

Női vízilabda: Szentesen nyert az SZNVE – Harmadik mérkőzés dönt a továbbjutásról

2017. március 14., kedd · Hozzászólok

sznve-szentes012kf

Kiélezett mérkőzésen ismét az idegenben játszó csapat diadalmaskodott, így harmadik mérkőzés dönt arról, hogy ki jut tovább a Szeged-Szentes párharcból. Tovább »

Női vízilabda: ötméteresek után vette el a Szeged pályaelőnyét a Szentes + FOTÓK

2017. március 8., szerda · Hozzászólok

sznve-szentes011kf

A rendes játékidőben nem sikerült dűlőre jutnia a csapatoknak, a Szentes pedig jobban bírta az ötméteres párbajt, így elvették a Szeged pályaelőnyét. Tovább »

Női vízilabda: eggyel nő a tét – a bajnoki elődöntőért játszik az SZNVE és a Szentes

2017. március 7., kedd · Hozzászólok

szeged-szentes013kf

A Honvéd elleni találkozóval lezárult az alapszakasz Molnár Péter csapata számára, szerdán pedig már a rájátszással folytatódnak a küzdelmek. A Szeged és a Szentes több csörtén is túl van már az idei kiírásban, de a legfontosabb párharc csak most következik. Tovább »

Női vízilabda: az elsőt elveszítették a szegedi csajok a hétvégén

2016. október 29., szombat · Egy hozzászólás

szentes_szeged11_gs

Sűrű hétvégére várt a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem csapatára, amely két mérkőzésen is medencébe ugrik szombaton és vasárnap: az első, Dunaújváros elleni találkozón nem sikerült megállítaniuk a vendégeket Molnár Péter tanítványainak. Tovább »

Női vízilabda: eladta előnyét, de egy góllal nyert a Szeged a Szentes ellen + FOTÓK

2016. október 26., szerda · Hozzászólok

szentes_szeged18_gs

Jó két negyedet követően közel engedte megyei riválisát a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem, ám a meccset már nem engedte ki a kezéből Molnár Péter együttese. Tovább »

Női vízilabda: meggyőző siker a szegedi lányoktól + FOTÓK

2016. október 12., szerda · Hozzászólok

szeged-tatabanya022kf

Megvan az első győzelme az idei bajnokságban a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetemnek: Molnár Péter tanítványai három negyeden keresztül gólt sem kaptak a Tatabányától, amelyet kiütöttek a szerdai bajnokin. Tovább »

Vízilabda: szerdán már medencébe ugranak a szegedi lányok

2016. október 10., hétfő · Hozzászólok

noi_vizilabdatorna11_gs

A hétvégi, BVSC elleni mérkőzést a csapatot ért megbetegedés miatt kénytelen volt egy későbbi időpontra halasztani a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem, Molnár Péter tanítványainak állapota ha nem is kifogástalan, de a szerdai, Tatabánya elleni meccset nem kell elhalasztaniuk. Tovább »

Női vízilabda: újabb siker az UVSE-fakó ellen – az ötödik helyért játszhat a Szeged

2016. április 23., szombat · Hozzászólok

szeged_ujpest20_gs

Hazai győzelme után idegenben is nyerni tudott a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem az UVSE második csapata ellen, így Barna Tamás tanítványai nyerték a két sikerig tartó párharcot.
Tovább »

Vízilabda: megismétlődött a dunaújvárosi eredmény, a hatodik helyért játszanak a szegedi csajok

2016. április 2., szombat · Hozzászólok

sznve-dunaujvaros15kf

Akárcsak Dunaújvárosban, ezúttal is 13 gólos vereséget szenvedett a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem a Dunaújvárostól, így Barna Tamás tanítványai a hatodik helyért küzdhetnek meg. Tovább »

Vízilabda: súlyos vereséget szenvedtek Dunaújvárosban a szegedi csajok

2016. március 31., csütörtök · Hozzászólok

sznve-dunaujvaros18kf

Folytatódtak a női OB I küzdelmei, ezúttal már a rájátszásban ugrottak medencébe Dunaújvárosban a Szegedi Vízmű Taylor&Nash női vízilabda-csapatának tagjai: Barna Tamás tanítványai azonban 13 gólos vereséget szenvedtek a két győzelemig tartó párharc első meccsén. Tovább »

Vízilabda: a junior válogatott nyerte a szegedi felkészülési tornát + FOTÓK

2016. március 21., hétfő · Hozzászólok

noi_vizilabda_torna27_gs

Felkészülés a rájátszásra – ez volt a jelszava annak a négycsapatos tornának, amelyet a szegedi női vízilabda csapat rendezett a bajnoki szünetben, a bajnokság második szakaszát megelőzően pénteken és szombaton. Tovább »

Vízilabda: tollasozva építették csapatukat a vízilabdás lányok + FOTÓK

2016. február 26., péntek · Hozzászólok

sznve_csapat_gs

Csütörtökön este közös csapatépítő tollaslabdázást tartott a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem együttese: a Squash Clubban megtartott jó hangulatú esemény segíthet a lányoknak a folytatásban a medencében is. Tovább »

Következő oldal »