Sport

Labdarúgás: hat gól, fáradt izmok az Algyő és a Soltvadkert összecsapásán

Labdarúgás: hat gól, fáradt izmok az Algyő és a Soltvadkert összecsapásán

2013. február 9., szombat
Labdarúgás: hat gól, fáradt izmok az Algyő és a Soltvadkert összecsapásán

Az Algyő 3-1-re vezetett a Soltvadkert ellen, de nem tudta megőrizni előnyét, habár a helyzetek alapján sokkal közelebb állt a győzelemhez, mint a döntetlenhez, végül azonban 3-3-as eredménnyel zárult a derbi.

A felkészülés derekán tartanak megyénk élcsapatai, sorra játsszák az edzőmeccseiket, nincs ez másként az Algyő SK életében sem, mely a Csongrád előtt 3 ponttal vezeti Csongrád megyei I. osztályú bajnokságot. A csapat az FK elleni múlt heti

kiütéses győzelmet

követően szombaton a szomszéd, Bács megye egyik meghatározó alakulatát, az ottani élvonal tizenkettedik pozícióját elfoglaló Soltvadkertet fogadta. A hazaiak az első perctől kezdve uralták a mezőnyt, kétgólos vezetést szereztek. Előbb

Balogh

talált be egy kényszerítőt követően második próbálkozására, majd

Sebők

volt pontos 20 méterről: egy átlövést „húzott vissza” a rövidbe, a jobb alsóba. A második félidőbe

Daróczi

lepattanó lövését pofozta be

Farkas

, így már 3-1-re növelte a hazai gárda az előnyt. A fáradtság viszont kiütközött, a további akciók pontatlanok voltak, a befejezésnél sem működött megfelelően a koncentráció. A vendégek egy szögletből faragtak a hátrányukból, két perccel a meccs vége előtt pedig egy védőfalról lepattanó labdát továbbítottak a hálóba. A Soltvadkert helyzetkihasználása szinte kifogástalan volt, hiszen a három találaton kívül egy-két helyzetük akadt még. Az Algyő még az utolsó percekben is gólhelyzetbe tudott kerülni, de nem sikerült a hálóba juttatni a labdát, így maradt a döntetlen.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Algyő SK – Soltvadkert 3-3 (2-1).

Algyő, 50 néző, vezette: Kovács Attila.

Algyő:

Szűcs – Koza, Gábor, Gonda, Daróczi, Sebők, Hegedűs, Balogh, Pataki, Bogdán, Hadár. Cserék: Udvari (kapus), Farkas, Gyimesi, Orosházi, Kiss. Vezetőedző: Takács Zoltán.

Algyő gólszerzői:

Balogh, Sebők, Farkas. Takács Zoltán:

"A felkészülés közepén járunk, és kezd kiütközni a fáradtság, de ez ebben az időszakban rendjén is van. Sok lehetőségünk volt a meccsen, de a fejek és az izmok közt az összhang nemigen volt ma meg, gyakori volt a pontatlanság."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.