Sport

Labdarúgás: kiütötték Algyőn a kék-feketéket

Labdarúgás: kiütötték Algyőn a kék-feketéket

2013. február 2., szombat
Labdarúgás: kiütötték Algyőn a kék-feketéket

Nem igazán volt partnere az Algyő SK csapatának a szombati felkészülési találkozón az FK 1899 Szeged gárdája, amely végig alárendelt szerepet játszott, és kiütéses, 7-1-es vereséget szenvedett.

Barátságtalan idő, barátságos pálya, osztálynyi különbség a két csapat közt. Így jellemezhetnénk az Algyő – FK-derbit. A hazaiak - akik első felkészülési találkozójukat vívták - a mérkőzés elejétől fogva irányították a játékot, és végig a megyei I. osztály éllovasának akarata dominált. A megye élvonalában tizenötödikként telelő vendégek nem igazán tudták felvenni a ritmust, lényegében osztálynyi különbség mutatkozott a csapatok között. A gólon kívül az FK-nak egy veszélyes akciója akadt csupán, míg az algyőiek hétszer is beköszöntek. Az FK 1899 Szeged február 7-én (csütörtökön) 19.30-kor játssza legközelebbi edzőmeccsét a SZVSE ellen a Felső Tisza parti stadionban, az Algyő pedig február 9-én (szombaton) 10 órakor a Soltvadkertet fogadja.

Felkészülési mérkőzésen:

Algyő SK – FK 1899 Szeged 7-1 (3-0).

Algyő, 50 néző, vezette: Szűcs, Cseh, Bánáthy.

Algyő:

Udvari – Makrai, Gábor, Gonda A., Daróczi, Sebők, Farkas, Balogh, Pataki, Bogdán, Hadár. Cserék: Szűcs, Orosházi D., Bella, Gyimesi. Vezetőedző: Takács Zoltán.

FK 1899 Szeged:

Vér – Herczeg, Turján, Szecska, Degovics, Forró, Imre Z., Nagy V., Lajkó, Szalai, Csuka. Csere: Temesvári, Gonda M., Meszes Cs.

Gól:

Makai, Sebők, Balogh, Bogdán 2, Hadár, Orosházi D., illetve Herczeg. Takács Zoltán:

"Az első edzőmeccsünk elérte célját, sok pozitív dolgot láttam, de olyat is, amin még dolgoznunk kell, igaz a felkészülés ezen szakaszában ez teljesen rendjén van."

Keresztúri János technikai vezető:

"Végig alárendelt szerepet játszottunk, pontatlanok voltunk, a szélen szinte mindig megbontottak minket, nagyon kemény kell dolgoznunk a hátralévő hetekben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.