Sport

Labdarúgás: Dobogón a SZEAC – KÉSZ Akadémia az Interligában

Labdarúgás: Dobogón a SZEAC – KÉSZ Akadémia az Interligában

2012. december 9., vasárnap
Labdarúgás: Dobogón a SZEAC – KÉSZ Akadémia az Interligában

Jó értékmérő a négy korosztályt foglalkoztató román-magyar Interliga, ahol a Tisza Volán és a SZEAC mellett olyan kiváló utánpótlás-műhelyek indítják csapataikat, mint az Atletico Arad, a Banatul Temesvár, az UTA Arad, a Debreceni Loki Focisuli, a Poli Temesvár, az Olasz Focisuli vagy a Békéscsaba UFC.

Az U8-tól U11-ig terjedő skálán minden korosztályban 16 csapat indul. Az őszi végeredményt tekintve, 15 mérkőzést követően kiválóan szerepelt a KÉSZ Akadémia tehetséggondozó műhelye, a SZEAC. A Paksi Péter szakmai vezető irányításával dolgozó klub a helyezések összeadása után összetettben a harmadik helyen áll az Atletico Arad és a Loki mögött. A Tisza Volán Focisuli ebben az összevetésben a nyolcadik helyen áll.

Az U8-as sorrend:

1. Atletico, 2. SZEAC KA, 3. Loki… 10. TVSC. U9-ben: 1. Békéscsaba, 2. Atletico, 3. Loki… 11. SZEAC KA, 12. TVSC. U10-ben: 1. Poli, 2. SZEAC KA, 3. Loki… 7. TVSC. U11-ben: 1. Atletico, 2. Loki, 3. SZEAC… 7. TVSC. A két szegedi műhelyben folyó kiváló munka alapján bízhatunk a sikeres folytatásban. Képünkön a SZEAC KA 2003-as korosztályú csapata. Edzők: Szöllősi István és Csehó Béla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.