Sport

Labdarúgás: a tartalékos Csongrád hetese Nagyszénáson

Labdarúgás: a tartalékos Csongrád hetese Nagyszénáson

2012. augusztus 1., szerda
Labdarúgás: a tartalékos Csongrád hetese Nagyszénáson

Kedden a Csongrád Nagyszénásra látogatott egy gyakorló mérkőzésre. Keller Mihály tartalékos alakulata egy hetessel térhetet haza.

Egy átalakuló félben lévő Csongrád látogatott edzőmeccsre Nagyszénásra. A sok hiányzót leginkább a védelemben nem tudta hatékonyan pótolni a szakvezetés a keddi találkozón, így egy nagyarányú vereséggel térhettek haza a Tisza-partiak.

Felkészülési mérkőzésen:

Nagyszénás - Csongrád 7-2 (4-1)

Csongrád:

Bíró - Tóth, Török, Bánfi, Bodor, Szeles, Kovács, Somodi, Sándor, Bertók, Nagy. Cserék: Cseh, Lovas, Túri, Kiss. Vezetőedző: Keller Mihály.

Csongrádi gólszerzők:

Bíró (11-esből), Kovács. Keller Mihály:

Egy labdás edzésnek megfelelő mérkőzést vívtunk. Sajnos a szabadságolások miatt épp a védelmem a legmegtépázottabb. A bajnokságra az átalakuló csapatomban főleg a hátsó alakzatot kell újra egybe rakni.Időnk van, és azon dolgozunk majd, hogy egy masszív középcsapata legyünk a bajnokságnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.