Sport

Visszatér a Sport TV-re a labdarúgó Bajnokok Ligája

Visszatér a Sport TV-re a labdarúgó Bajnokok Ligája

2012. július 6., péntek
Visszatér a Sport TV-re a labdarúgó Bajnokok Ligája

A következő szezontól kezdve három éven át a Sport TV közvetíti a labdarúgó Bajnokok Ligája legizgalmasabb keddi mérkőzéseit és döntőjét - közölte pénteken az MTI-vel a Sport TV-t működtető Chello Central Europe Műsorszolgáltató Zrt.

A közlemény szerint az európai szövetség (UEFA) és a társaság közötti szerződés értelmében 2012. július 1-jétől 2015. június 30-ig a Sport Televíziót illeti meg a keddi első választás, illetve itt lesz látható az időszak három BL- és európai Szuperkupa-döntője. "Nagyon örülök, hogy újra összefonódik Magyarország legnagyobb múltú sporttelevíziójának és Európa legnagyobb tekintélyű labdarúgó klubsorozatának a sorsa" – nyilatkozta

Málnay B. Levente

, a Chello Central Europe Zrt. vezérigazgatója. "A Bajnokok Ligája 2003 után tér vissza csatornáinkra, és alapvetően határozza meg a következő éveinket." A megállapodás értelmében az említett mérkőzéseken túl a Sport Televízió műsorára tűzheti a játéknap összefoglalóját, hétvégén pedig az európai csúcsfutball aktuális eseményeit összegző, sztárinterjúkat is sugárzó Bajnokok Ligája magazinnal jelentkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.