Sport

Labdarúgás: Bernát Péter távozik a Szeged 2011-től

Labdarúgás: Bernát Péter távozik a Szeged 2011-től

2012. január 26., csütörtök
Labdarúgás: Bernát Péter távozik a Szeged 2011-től

A Szeged 2011 jelenlegi házi gólkirálya, egyben csapatkapitánya, Bernát Péter olyan hosszú távú és visszautasíthatatlan ajánlatot kapott irodai munkára, hogy maga kérte munkaviszonyának megszüntetését, ezért csütörtökön elköszönt a csapattól - olvasható az NB II-es klub honlapján.

A szakmai stáb tagjai, a klubvezetés és a társak egyaránt sajnálják a csatár döntését, ráadásul a váratlan esemény miatt támadót kell igazolni a tavaszi rajt előtt. „Régi vágyam volt, hogy a futball mellett, gondolva a jövőmre, elhelyezkedjem a civil szférában is" -

nyilatkozza csapata weboldalán a csatár

. "A közelmúltban aztán érkezett egy olyan ajánlat, amit nem lehetett visszautasítani. Irodai munkáról van szó, ami a hosszabb távú egzisztenciámat is biztosíthatja. A munkaköröm és az állás olyan, amivel a délelőtti edzéseken nem tudtam volna részt venni, ezért aztán szomorúan, de a válás mellett kellett dönteni. Sajnálom a távozást, mert kezdett összeállni a csapat, s remélem, tavasszal sok örömet okoznak majd a szurkolóknak. Természetesen én is kint leszek a hazai mérkőzéseken, továbbá a csapattársakkal is tartom a kapcsolatot a jövőben" - tette hozzá a Békéscsabáról igazolt támadó.

Adem Kapics

, a Szeged 2011 sportigazgatója a center döntéséről ezt mondta: "Sajnáljuk, hogy Péter távozik, mert jó futballistának tartjuk, nem véletlenül lett ő a csapatkapitány az új szakvezetésnél. Ugyanakkor elfogadjuk a döntését, miszerint a jövőjére is gondolt, amikor az állásajánlatot elfogadta. Új helyzet állt elő, csatárt mindenképpen igazolnunk kell."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.