Labdarúgás: háromgólos hátrányból nyert a Tiszasziget Bordányban + FOTÓK

2017. március 26., vasárnap · Egy hozzászólás

bordany_tiszasziget21_gs

Hiába vezetett 3-0-ra is a Bordány, a Tiszasziget egy percig nem adta fel, és végül Bernát Péter mesterhármasának is köszönhetően nyerni 4-3-ra nyert. Tovább »

Labdarúgás: új piacok, hármas csoportok, unalmas meccsek – mit hozhat a 48 csapatos vb?

2017. január 11., szerda · Egy hozzászólás

fifa_vb_trofea

Kedden jelentette be a FIFA, hogy jelentősen megváltozik a labdarúgó világbajnokságok lebonyolítása a 2026-os tornától. Az eddig megszokott 32 csapatos, négyes csoportok helyett 48 csapattal, és hármas csoportokban rajtol a vb, ami több érdekes kérdést is felvet. Tovább »

Labdarúgás: Drágity büntetőjével nyert a Tiszasziget a SZVSE-pályán + FOTÓK

2016. október 15., szombat · Hozzászólok

szvse_tiszasziget55_gs

Egyetlen büntető döntött: hiába volt a meccs elején mindkét csapatnak ziccere, ezek kimaradtak, a Tiszasziget pedig Drágity Dusán értékesített tizenegyesével mindhárom pontot begyűjtötte. Tovább »

Labdarúgás: alaposan megizzasztotta az újonc a Tiszaszigetet + FOTÓK

2016. augusztus 21., vasárnap · 2 hozzászólás

tiszasziget-dorozsma009kf

Izgalmas, változatos mérkőzésen 3-1-es győzelmet aratott a Tiszasziget a vendég Kiskundorozsma ellen a megyeegy nyitókörében.
Tovább »

Labdarúgás: idegenbeli győzelmek dönthetnek a megyeegy bajnoki címéről

2016. június 3., péntek · Hozzászólok

tiszasziget_morahalom04_gs

Az utolsó fordulóra maradt a döntés a Csongrád megyei I. osztály bajnoki címét illetően: a képlet viszonylag egyszerű, hiszen ha a listavezető Mórahalom nyerni tud a Tiszasziget vendégeként, akkor megszerzi az aranyat – ellenkező esetben viszont az őszi bajnok Algyő ásotthalmi sikerével a záró körben előzhet, és az őszi bajnoki címét követően végleg elhódítja a bajnoki címet. Cikkünkben az aranycsatában érintett négy klub edzőjét kérdeztük. Tovább »

Labdarúgás: a Tiszasziget elrontotta az FK 1899 Szeged hazai búcsúját + FOTÓK

2016. május 28., szombat · Hozzászólok

fk_szeged-tiszasziget027kf

Bár jobban kezdett szezonbeli utolsó hazai meccsén az FK 1899 Szeged a Tiszasziget ellen, azonban Bernát Péterék váltani tudták, így végül magabiztos sikert arattak. Tovább »

FIFA-Aranylabda: a Csongrád megyei csatárok Neymar diadalát prognosztizálják + SZAVAZÁS

2016. január 3., vasárnap · Egy hozzászólás

fifa_aranylabda16_9

Január 11-én kiderül, a három jelölt közül mely labdarúgó nyeri el a 2015-ös évben nyújtott teljesítményéért a legnagyobb egyéni elismerésként számon tartott FIFA-Aranylabdát.
Tovább »

Labdarúgás: Tiszasziget elleni döntetlenével ezüstérmes a Tápé + FOTÓK

2015. június 6., szombat · 4 hozzászólás

tape-tiszasziget03kf

Nem hozott gólt a Tápé és a Tiszasziget utolsó fordulós mérkőzése: ugyanakkor ez tökéletesen megfelelt a Tápénak, hiszen ezzel megszerezte az ezüstérmet Paksi Péter együttese. Tovább »

Labdarúgás: mesterötös Bernát Pétertől

2014. szeptember 15., hétfő · 12 hozzászólás

SZS20140827_tiszasziget_hfc_003

A megyei I. osztály újonca, a Tiszasziget SE harmadik hazai mérkőzését is megnyerte: Stetakovic Marinko csapata ezúttal a Kisteleket fektette két vállra, méghozzá 6-1-re, amelyből öt góllal vette ki a részét Bernát Péter. A gárda csatárával beszélgetett portálunk. Tovább »

Új utakon a dorozsmai foci – utánpótlás-nevelés és NB III

2012. március 9., péntek · 2 hozzászólás

Kiskundorozsma életében mindig is kiemelt szerepet játszott a labdarúgás, a 2011 novemberében felálló új elnökség feltett szándéka, hogy a sportág ismét központi szerepet kapjon a településrész mindennapjaiban, ezért rövid- és hosszú távú tervek mentén új utakra terelték a Kiskundorozsmai ESK labdarúgó szakosztályának szekerét.
Tovább »

Labdarúgás: Bernát Péter távozik a Szeged 2011-től

2012. január 26., csütörtök · 22 hozzászólás

A Szeged 2011 jelenlegi házi gólkirálya, egyben csapatkapitánya, Bernát Péter olyan hosszú távú és visszautasíthatatlan ajánlatot kapott irodai munkára, hogy maga kérte munkaviszonyának megszüntetését, ezért csütörtökön elköszönt a csapattól – olvasható az NB II-es klub honlapján.
Tovább »

Bernát: Négy-öt játékost igazolni kell céljaink eléréshez

2011. november 29., kedd · 30 hozzászólás

A Szeged 2011 már a tabella 8. helyén is járt ősszel, innen bucskázott egy nagyot a hajrában, s végül 14 ponttal a 13. helyen zárta az őszt. Bernát Pétert, a csapat népszerű gólvágóját kértük meg, hogy értékelje nekünk a szezont, és egy beszéljen a jövőről is.
Tovább »