Sport

Labdarúgás: ismét Hegyesi Zsolt volt a SZVSE nyerőembere

Labdarúgás: ismét Hegyesi Zsolt volt a SZVSE nyerőembere

2011. május 19., csütörtök
Labdarúgás: ismét Hegyesi Zsolt volt a SZVSE nyerőembere

Ha egy üzlet beindul - zsinórban második mérkőzését nyerte meg a megyei I. osztályú bajnokságban a SZVSE-Gyálarét. Bóka Ferenc tanítványai szerdán egy korábban elhalasztott meccset pótoltak a sereghajtó Üllés otthonában.

A 25. fordulóban a nagy esőzés miatt játékra alkalmatlanná vált az üllési pálya, ezért nem tudták akkor megrendezni a találkozót, melyet végül tegnap pótoltak be. Az esélyesebb szegedi gárda már az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, s bár a fordulást követően a hazaiaknak sikerült szépíteni, a Bóka-legények végül magabiztosan gyűjtötték be a pontokat. Mindkét találatukat Hegyesi Zsolt szerezte, kinek góljával múlt szombaton a Csongrádot is két vállra fektették a vasutasok. A részleges bokaszalag-szakadásból felépült Hegyesi 16 gólos a bajnokságban, így ötödik a mesterlövészek listáján.

A 42 pontos SZVSE-Gyálarét pedig a hatodik helyre jött föl a tabellán. Dürgő Péterék május 21-én (szombaton) a Csanádpalota otthonában vendégszerepelnek.

A megyei I. osztály 25. fordulójában:

Üllés LC – SZVSE-Gyálarét 1-2 (0-2). Üllés, 100 néző. Vezette: Bartucz.
Üllés: Berta – Kormos, Tímár, György, Vér, Király, Hágelmann, Veres (Sepp), Szabó G., Sárközi, Kiss (Horváth). Vezetőedző: Szabó Zsolt.
SZVSE-Gyálarét: Reguli – Környei, Hegyesi Á., Ágoston, Lajkó (Kozma), Fröhlich (Busa), Dürgő, Beleznai, Márki, Illés, Hegyesi Zs. (Simon). Vezetőedző: Bóka Ferenc.
Gólszerzők: Hágelmann, illetve Hegyesi Zs. 2
Kiállítva: Kormos

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.