Sport

Asztalitenisz: Floratom-vereség az Inter-kupában

Asztalitenisz: Floratom-vereség az Inter-kupában

2011. május 8., vasárnap
Asztalitenisz: Floratom-vereség az Inter-kupában

Vereséget szenvedett a Floratom az asztalitenisz Inter-kupa negyeddöntőjében a Pénzügyőr otthonában, így nem jutott a legjobb négy közé.

Fantasztikus hangulat fogadta a két magyar csapatot a „Final Four”-ba jutásról döntő összecsapáson, ahol a házigazdák számítottak a találkozó esélyesének, annak ellenére, hogy az első számú kiemelt francia gárdát a szegedi csapat az előző körben búcsúztatta. A Floratom szempontból jól sikerült a beírás, így a maréknyi szegedi szurkolótábor bizakodva várta az összecsapást.

Dudás

a válogatott kerettel tréningező Móriczcal kezdett, bravúros játékkal két szett hátrányból fordítani tudott.

Lukács

a sokszoros válogatott

Varga

ellen lépett asztalhoz, csupán két szettben tudta megszorítani a rutinos klasszist. A találkozó két kulcsösszecsapása következett:

Perei

a mumusának számító

Hoffmannal

csapott össze, hiába igyekezett, egy szett kivételével nem volt reális esélye a győzelemre, átvette a vezetést a házigazda, 1-2. A Dudás–Lukács duó az első két játszmában parádés teljesítményt nyújtott a bajnoki szezonban veretlen Varga–Hoffmann kettőssel szemben, de nagy csata után végül a hazaiak örülhettek, 3-1. A két húzóember találkozóján Dudás csak felvillanásokra volt jó Varga ellen, így az esélyesebb fővárosi együttes jutott a négyes döntőbe.

Inter–kupa negyeddöntő

Pénzügyőr SE – Floratom Szeged AC 4–1

Budapest, 150 néző.

Eredmények:

Dudás Róbert – Móricz Máté 3–2 ( -9, -7, 5, 3, 4 ) Lukács Levente – Varga Sándor 0–3 ( -8, -3, -9 ) Perei Gergely – Hoffmann Tamás 1–3 ( -9, -7, 6, -6 ) Dudás - Lukács – Varga – Hoffmann 1–3 ( 7, -9, -5, -5 ) Dudás Róbert – Varga Sándor 0–3 ( -6, -5, -3 ) Lukács Levente:

"Mindent elkövettünk a továbbjutás érdekében, az erősebb együttes jutott tovább. Sok sikert kívánunk a Pénzügyőrnek a négyes döntőben!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.