Sport

Hátország: a Debrecen legyőzte a tartalékos Szedeákot

Hátország: a Debrecen legyőzte a tartalékos Szedeákot

2010. november 24., szerda
Hátország: a Debrecen legyőzte a tartalékos Szedeákot

Összeállításunkban a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák NB I/A csoportos U20-as csapatának mérkőzéseiről számolunk be hétről hétre. Nyilas István gárdája több sebből vérzett a hétvégén, s nem is bírt a debreceniekkel.

Nem túl kedvező előjelekkel várták a Szedeák U20-asai az élmezőnyhöz tartozó Debrecen elleni mérkőzést. A meccs előtti napokban valószínűvé vált, hogy nem tudnak tíz játékost csatasorba állítani. Különböző indokok végül is csak kilenc egészséges emberrel (közöttük szerepelt két junior korú is) indultak útnak. Ennek ellenére a 3. negyed végéig egyenrangú ellenfelei voltak a Debrecenieknek. A 29. percben még vezettek a vendégek 55-53-ra, de onnan sajnos az ellenfél egy 26-7-es rohanást csinált.

Nyilas István

vezetőedző szerint még így nyerhető lett volna a csata, ha

Szabad István

és

Horváth János

csak megközelíti a legjobbját. A sportban azonban nincs feltételes mód... A Szedeák jelenleg négy győzelemmel és öt vereséggel áll a tabellán.

NB I/A U20-as bajnokság 8. forduló:

Factum Sport Debrecen – Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák 79-62 (19-17,18-18,23-20,19-7)

.

Szedeák:

Horváth J. 4, Szabad 2, SZÉLL 14, MÁROK 10, MÉSZÁROS 19. Csere: ZSOM 13/9, Horváth R., Jáhni, Koszta. Vezetőedző: Nyilas István.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.