Politika

A Fidesz kampányát tolja Hollywood is?

A Fidesz kampányát tolja Hollywood is?

2022. január 21., péntek
A Fidesz kampányát tolja Hollywood is?

A kormánypárt egyik nemrégiben megjelent kampányfilmében az Austin Powers című film egyik jelenetét használta fel. Van, aki rákérdezett a médiaóriásnál, a WarnerMedia-nál, akik a filmmel rendelkeznek, hogy adtak-e engedélyt a képsorok felhasználásához - érdekes válasz született a kérdésre!

https://www.youtube.com/watch?v=RF9s6HexTV0

A Fidesz új kampányában, amely óriásplakátok formájában is látható már, az Austin Powers című film főgonoszának, Dr. Genyának a képében Gyurcsány tetszeleg, még Márki-Zay Pétert a filmben bemutatkozó klónjaként, Kicsi Énként jelenítik meg. 

Az RTL nemrég megkérdezte a filmsorozat felett rendelkező WarnerMedia-t, hogy a jelenetet engedélyezték-e a Fidesznek a kampányfilmként való felhasználáshoz, és ha igen, akkor mennyi pénzt kaptak ezért. Miranda Higham, a WarnerMedia nemzetközi kommunikációs vezetője rövid - és meglepő - válasszal reagált erre:

A WarnerMedia nem hajlandó kommentálni. 

via rtl.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.