Kultúra

Öregedésről a Reök-ben

Öregedésről a Reök-ben

2015. január 7., szerda
Öregedésről a Reök-ben
Keszeg_Banki_4002

Csütörtökön újra a Reök-ben vendégeskedik a Dumaszínház és a FÜGE. A 40! – Véges élet című darab az öregedés témakörét boncolgatja humoros formában.

Ritkán arat olyan nagy sikert Reök-ös színházi előadás, mint legutóbb A férfiak szexuális világa. A FÜGE és a Dumaszínház nemrég elindította „Kabaré Ma” című sorozatát, mely segítségével próbálják felidézni, mitől is tud újra nagyszerű és friss lenni ez a ma már kicsit avíttasnak tűnő műfaj. Az eredmény abszolút sikeres: a Reök előadásán remekül szórakoztak, könnycsordultig kacarásztak a nézők. Most csütörtökön (január 8.), 19 órakor újabb, kedvesen szókimondó előadást láthatnak a nézők a FÜGE-Dumaszínház produkciótól. A 40! – Véges élet az öregedés témáját veszi górcső alá, mutatja be humorosan az ilyen korban felmerülő képzelt vagy valós problémákat. A színészek, akik ebben közreműködnek:

Bánki Gergely, Stefanovics Angéla, Keszég László

és a mostanában a mozikban látható Swing c. film főszereplője,

Mészáros Béla

. Ismét szatirikus poénokra, felhőtlen szórakozásra, könnyes nevetésre lehet számítani. Jegyek még kaphatók a Fesztivál Jegyirodán, elővételben 1500, a produkció napján 2000 Ft-ért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.