Kultúra

Verspályázatot hirdet a Szegedi Egyetem Magazin

Verspályázatot hirdet a Szegedi Egyetem Magazin

2013. március 11., hétfő
Verspályázatot hirdet a Szegedi Egyetem Magazin

A Szegedi Egyetem Magazin és a Tiszatáj irodalmi folyóirat HATVAN ÉV címmel VERSPÁLYÁZATOT hirdet a Szegedi Tudományegyetem hallgatói és a szegedi vonzáskörzetű középiskolák diákjai számára - olvasható az SZTE honlapján.

A pályázat kötetlen, vagyis bárminemű megkötés nélkül várnak verseket, melyeket szakmai zsűri bírál el. Egy pályázó legfeljebb három alkotással nevezhet, melyek terjedelme lehetőleg ne haladja meg a 2 oldalt (12-es betűméret, szimpla sorköz). A beküldött versek csak olyan kéziratok lehetnek, melyek eddig még nem jelentek meg nyomtatásban. Minden írásművön szerepeljen a szerző (ál)neve, e-mail címe, telefonszáma. A pályaműveket a Szegedi Egyetem Magazin szerkesztőségébe (6722 Szeged, Honvéd tér 6.) vagy elektronikus úton a szovivo@rekt.szte.hu e-mail címre kell elküldeni. A beadás határideje: 2013. március 29. A zsűri által legjobbnak ítélt versek megjelennek a Szegedi Egyetem Magazinban, illetve a Tiszatájonline.hu oldalon. További részleteket az

egyetem weboldalán

olvashat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.