Kultúra

Kacsakaland a Mesebárkán + JÁTÉK

Kacsakaland a Mesebárkán + JÁTÉK

2012. július 9., hétfő
Kacsakaland a Mesebárkán + JÁTÉK

A Grimm-Busz Színház Kicsi kacsák bábszínháza című előadásával fut ki a Mesebárka július 12-én és 13-án. A vidám, zenés gyermekműsorra páros belépőt nyerhet, ha velünk játszik!

Gyerekeket és felnőtteket is vár fedélzetére a hetente kétszer kifutó

Mesebárka.

A Danuvia sétahajó július 12-i (csütörtök) és 13-i (péntek) útján ezúttal a Grimm-Busz Színház Kicsi kacsák bábszínháza című előadását tekinthetik meg az érdeklődők. A három kiskacsa: Totyogi, Motyogi és Lotyogi együtt élnek békességben, boldogságban és barátságban. Ám időnként furcsa jövevények zavarják meg nyugalmukat. Hol a gonosz Fekete Herceg, máskor a varázsló, Gorombusz Gonosszusz. Egy alkalommal pedig cirkusz érkezik Kacsafalvára. A kiskacsáknak így alkalmuk nyílik bizonyítani ügyességüket és bátorságukat. A legfontosabb azonban, hogy mindig összetartanak és együtt mindig le tudják győzni a bajkeverő idegeneket. A július 12-án (csütörtök) tíz órától, valamint a 13-án (péntek) 17 órától kezdődő előadásra 2-2 darab páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak alábbi kérdésünkre:

Hogy hívják a színdarabban szereplő három kacsát?

A.

Niki, Tiki és Viki

B.

Totyogi, Motyogi és Lotyogi

C.

Béla, Tibor és Ödön A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb július 10-e (kedd) délig. Szerencsés játékosunkat e-mailben értesítjük nyereményéről.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.