Közlekedés

Csanádpalotán és Röszkén is órákat kell várni a határon

Csanádpalotán és Röszkén is órákat kell várni a határon

2021. július 24., szombat
Csanádpalotán és Röszkén is órákat kell várni a határon

Több határátkelőhelyen is megnőtt a várakozási idő a román-magyar és a szerb-magyar határszakaszon szombat reggel a nagyobb forgalom miatt.

A rendőrségi honlapon található információk szerint a tompai határátkelőhelyen a röszkei autópálya-átkelőnél a Magyarországról kiutazó autósoknak három, a kamionosoknak kettő, a Magyarországra beutazni kívánó autósoknak kétórás várakozással kell számolniuk. A röszkei közúti határátkelőhelyen a kilépő személyforgalomban kétórás a várakozási idő.

A csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen Románia irányába személygépkocsival két órán át kell várakozni a kilépésre. A Románia irányába utazók használhatják az egész nap működő nagylaki és kiszombori közúti átkelőt, vasárnaponként 7 és 15 óra között a magyar és román állampolgárok pedig választhatják a Csanádpalota-Nagylak közúti határátkelőhelyet is.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és a várható várakozási időkről a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo) vagy a rendőrségi útinformációs rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.